Obres

Comencen els treballs de la tercera fase de les obres de millora de la C-245 a Viladecans

Les actuacions principals començaran aquest dijous i s’estendran fins al mes de gener

Comencen els treballs de la tercera fase de les obres de millora de la C-245 a Viladecans

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana han començat la tercera fase de les obres de millora de la C-245 al seu pas per Viladecans (Baix Llobregat), dijous passat es va efectuar el tall del trànsit en direcció Sant Boi entre el carrer de l’Agricultura i la carretera de la Vila.

Es tracta d’una de les intervencions més grans a la via al seu pas per Viladecans, i serà clau per avançar cap a una mobilitat més cívica i sostenible que connecti Castelldefels amb Cornellà a través de Gavà, Viladecans i Sant Boi.

Afectacions

Tot i que la carretera queda tallada en sentit Sant Boi, es podrà realitzar aquest trajecte a través del carrer Agricultura, direcció mar, seguint pel carrer de la Forja fins a la carretera de la Vila i seguint per l’avinguda s. XXI.

La circulació a la zona del centre en direcció Gavà es podrà continuar realitzant per la C-245. Per a l’accés en sentit Sant Boi, s’habilitarà, a l’altura del carrer de la Forja, un accés exclusiu des del carrer Noi del Sucre en direcció Pi i Margall que garantirà l’accés al nuli antic i l’Eixample de Viladecans.

Nous trams

Notícies relacionades

El tram d’actuació entre carretera de la Vila fins a Francesc Macià s’iniciarà el 13 de setembre, després de la festa major. En aquest sector sempre es mantindrà el doble sentit de circulació.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat