Participació

L’Ajuntament de Viladecans organitza seminaris per dissenyar la ciutat del 2030

Per a aquest mandat s’han establert quatre grans objectius: dinamització econòmica, vides saludables, transició ecològica i innovació educativa

  • Viladecans anima els alumnes de primària a imaginar la ciutat del 2030

  • Viladecans tindrà la seva pròpia agenda urbana local per desenvolupar polítiques sostenibles

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous 14 de gener es posen en marxa els cinc seminaris web, organitzats per l’Ajuntament de Viladecans, que conviden els ciutadans a participar en el procés de reflexió sobre l’Estratègia de futur per a la ciutat de l’any 2030, sota la mirada dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles i les agendes urbanes internacionals.

El primer a celebrar-se, aquest dijous a les 18 h, tractarà sobre l’estil de vida saludable i la qualitat de vida, amb la participació de la periodista especialitzada en consum Brenda Chávez i l’exatleta  d’elit i regidora de Consum de Viladecans, Emilia Cano.

Per a aquest mandat, el consistori ha establert quatre grans objectius de treball: la dinamització econòmica, l’estil de vida saludable i la qualitat de la vida, la transició ecològica i la innovació educativa.

Seminaris més destacats

El dilluns 19 de gener se celebrarà el seminari sobre la dinamització econòmica, amb l’economista Oriol Estela; el 26 de gener, el biòleg Juan del Río realitzarà el de Transició ecològica i el 9 de febrer la pedagoga Nélida Zaitegui acollirà el seminari d’innovació educativa.

Notícies relacionades

L’Estratègia Viladecans 2030 és un document que definirà la ciutat dels pròxims anys a través de la participació ciutadana, i tenint en compte les agendes internacionals.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments