COVID-19

Els Mossos intervenen festes multitudinàries en habitacions hoteleres de Viladecans i Sant Boi

En el cas de Viladecans, les 30 persones van reservar diverses habitacions contigües de tota una planta per celebrar una macrofesta

A Sant Boi, els Mossos van poder actuar de forma preventiva després de ser avisats d'una reserva nombrosa i van advertir els joves

zentauroepp49612304 mossos200823121328

zentauroepp49612304 mossos200823121328 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han denunciat 30 joves acusats de superar l’aforament permès per les restriccions del coronavirus en una festa multitudinària en un hotel de Viladecans (Baix Llobregat), on van llogar totes les habitacions d’una planta, fins que van ser expulsats.

Així ho han anunciat en roda de premsa telemàtica el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i el comissari portaveu dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, que han advertit que a més d’aquest cas de Viladecans aquest cap de setmana també van poder avortar una altra festa que s’havia de celebrar, amb característiques similars, en un altre hotel de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

En els dos casos, els grups de joves, utilitzant «picardia», segons Sàmper i Molinero, van reservar diverses habitacions contigües dels hotels –en el cas de Viladecans, tota una planta–, per celebrar una macrofesta saltant-se l’aforament màxim permès per aquest tipus de reunions, que el Procicat ha fixat en sis persones.

Intervenció policial

En el cas de Viladecans, va ser el mateix hotel qui va trucar als Mossos demanant una intervenció policial davant una festa multitudinària al passadís de la planta en què havien reservat totes les habitacions.

Quan els agents van arribar a l’hotel, van denunciar els trenta participants, que van ser expulsats del local pels responsables de l’establiment.

Notícies relacionades

Per la seva banda, a Sant Boi els Mossos van poder actuar de forma preventiva, ja que al ser advertits que hi havia una reserva nombrosa de diverses habitacions contigües van enviar diverses patrulles al lloc, van identificar els joves i els van advertir que no podien utilitzar l’hotel per a una festa multitudinària.

Més notícies de Viladecans i Sant Boi  en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments