AQUESTA TARDOR

La Casa de les Abelles de Viladecans proposa descobrir el món de l'apicultura

Entre les propostes destaquen una activitat per realitzar mel amb l'ajuda d'un apicultor i una xerrada sobre la comunicació de les abelles

Una abella recol·lecta pol·len d’una flor a Timmendorf (Alemanya).

Una abella recol·lecta pol·len d’una flor a Timmendorf (Alemanya). / JENS BUETTNER / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Casa de les Abelles de Viladecans proposa aquesta tardor descobrir el món de l’apicultura a través de diferents propostes pedagògiques. Els participants podran observar en directe la vestimenta, el material, les eines de l’apicultor i les diferents parts i elements que conformen un galzeran d’abelles, així com una caixa amb abelles vives.

Els organitzadors també proposen realitzar un procés d’extracció i envasament de la mel. Qui hi vulgui participar s’hi haurà d’inscriure prèviament el divendres anterior a la celebració de l’activitat.

La programació està organitzada per l’Ajuntament de Viladecans, amb la col·laboració del projecte Bee Happy i l’equipament de la Casa de les Abelles.

Propostes més destacades

La programació Bee Happy comparteix unes 13 propostes educatives durant els mesos d’octubre, novembre, desembre del 2020 i el gener del 2021.

Notícies relacionades

Aprendre a fer mel amb un apicultor, una xerrada sobre la comunicació de les abelles, l’elaboració de productes cosmètics mitjançant aquests insectes i activitats creatives són algunes de les propostes més recurrents, que seran repetides al llarg dels mesos per arribar al màxim d’interessats.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments