FESTIVITAT

Les limitacions d'aforament i horaris marcaran a Viladecans el dia de Tots Sants

L'aforament al cementiri antic serà de 800 persones i al nou de 170, tot i que els grups no podran superar les 6 persones i els 20 minuts d'estada

Totes les mesures acordades per a la celebració de la festivitat poden ser «susceptibles de canvi» si així ho disposen les administracions sanitàries

soc-viladecans-2

soc-viladecans-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La limitació d’aforament i horari marcarà a Viladecans la celebració del dia de Tots Sants. Les mesures d’higiene i seguretat davant la Covid-19 també seran d’obligat compliment. 

El cementiri obrirà les portes en horari especial, a partir del 24 d’octubre i fins a l’1 de novembre, de 9 a 20 hores. L’aforament, en canvi, serà de 800 visitants al cementiri antic i 170 al nou, tot i que els grups no podran superar les 6 persones i les estades seran d’un màxim de 20 minuts.

A més, i en la línia de la nova normalitat, s’hi haurà d’utilitzar la mascareta, mantenir-hi la distància de seguretat i fer la neteja de mans abans i després de l’accés.

Per evitar la concentració de persones, aquest any no es faran pregàries per als difunts i el consistori recomana fer les visites en els dies previs i posteriors a l’1 de novembre.

Transport especial

Els dies 24 i 31 d’octubre i l’1 de novembre el Vilabús 1 i 2 faran un recorregut especial de Tots Sants. La línia 1 tindrà sortides cada hora des de Miguel de Cervantes-Can Guardiola, entre les 11 i les 18 hores.

Notícies relacionades

D’altra banda, la línia 2 també comptarà amb sortides cada hora, des de Can Palmer, entre les 10.30 i les 17.30. El consistori alerta que totes aquestes mesures poden ser «susceptibles de canvis» si així ho disposa el Govern català i les administracions sanitàries competents.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA