21 d’oct 2020

Anar al contingut

FESTIVITAT ATÍPICA DAVANT LA Covid-19

L'Hospital de Viladecans rep 2.280 euros de les entrades solidàries de la Festa Major

El pressupost de contractació artística ha caigut un 63% en comparació amb altres anys; els concerts virtuals a Instagram han aconseguit 8.000 visualitzacions

Aquest any davant la situació provocada per la Covid-19 per poder accedir a les actuacions presencials calia comprar una entrada simbòlica d'un euro

El Periódico

L'Hospital de Viladecans rep 2.280 euros de les entrades solidàries de la Festa Major

Viladecans va ser de les poques poblacions catalanes que va decidir impulsar la seva Festa Major davant la situació provocada per la Covid-19. Aquest any atípic es va realitzar amb totes les mesures de seguretat i amb una entrada simbòlica d’un euro per destinar-lo a l’Hospital de Viladecans. La xifra aconseguida assoleix els 2.280 euros i el consistori en fa una valoració «positiva», tenint en compte les actuacions suspeses per la pluja.

La programació festiva per a aquest 2020 tenia un pressupost de contractació artística un 63% menys en comparació amb altres anys, tot i que també es van realitzar actuacions virtuals via xarxes socials. Els concerts pregravats i penjats a l’Instagram de l’Ajuntament van sumar un total de 7.856 visualitzacions.

Una part de les actuacions es va fer presencial a través de tres escenaris dirigits a públics generacionals diferents. Es va realitzar un control d’aforament, seguint les mesures sanitàries establertes. També una carrossa musical va recórrer diferents carrers de la ciutat perquè els veïns celebressin la festivitat des dels seus balcons.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA