21 d’oct 2020

Anar al contingut

58 PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL

Màxima expectació a Viladecans per la presentació de les vivendes socials del nou barri de Llevant

350 persones es van personar per tenir més informació sobre els pisos que es construiran al nou barri que vol promoure l'«accés a una vivenda assequible»

Les 58 vivendes, de la mà de la cooperativa Llar Unió Catalonia, estaran situades en un edifici de 10 plantes, i tindran 3 habitacions, així com un balcó

El Periódico

Màxima expectació a Viladecans per la presentació de les vivendes socials del nou barri de Llevant

Dimarts passat, 22 de setembre, Viladecans acollia la presentació pública de la promoció de 58 vivendes de protecció oficial que es construiran al nou barri de Llevant. Ho feia amb màxima expectació, unes 350 persones s’hi van acostar, i de la mà de la cooperativa Llar Unió Catalonia.

Aquests pisos estaran situats en un edifici de 10 plantes , amb 3 plantes d’aparcament i 3 locals comercials a peu de carrer. Les vivendes tindran 3 habitacions i estaran per sota dels 90 m² útils, a més d’un balcó de 20 m².

L’Ajuntament de Viladecans ha acordat amb l’entitat que els ciutadans que acreditin un mínim d’un any d’empadronament a la ciutat puguin optar, preferiblement, a aquestes vivendes. Per poder sol·licitar-les els aspirants s’han d’apuntar al sorteig a partir del 28 de setembre i fins al 16 d’octubre a l’oficina que la cooperativa ha obert a la carretera de Barcelona.

«Accés a una vivenda assequible»

Aquesta és la segona promoció que la cooperativa realitza a la ciutat. El nou barri de Llevant tindrà 1.371 pisos de protecció oficial (47%) dels 2.996 que es preveuen construir. El sorteig es realitzarà davant notari el pròxim 21 d’octubre a l’Atrium de Viladecans.

Des del consistori expliquen que la intenció és promoure l’«accés a una vivenda assequible» i que els joves de Viladecans puguin «emancipar-se a la mateixa ciutat». A més, afirmen que 2.000 veïns s’han acostat a l’oficina local de vivenda de la ciutat per sol·licitar informació sobre pisos socials.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA