OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE AGENDA 2030

Viladecans tindrà la seva pròpia agenda urbana local per desenvolupar polítiques sostenibles

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i el consistori firmaran un conveni de col·laboració per impulsar aquest projecte pilot

Viladecans ha incorporat aquesta agenda urbana al seu Pla d'Acció Municipal i al Pla de Reactivació Local per continuar complint amb els ODS de l'Agenda 2030

ayuntamiento-viladecans-1560514962866

ayuntamiento-viladecans-1560514962866

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans serà de les primeres administracions locals que treballin per implantar una agenda urbana pròpia i fer front als Objectius de Desenvolupament Sostenible fins al 2030.

Elaborarà un pla d’acció local, en el marc de l’Agenda Urbana Espanyola, i serà uns dels 16 projectes pilots a Espanya. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i el consistori firmaran un conveni de col·laboració, aprovat en el passat ple municipal del juliol.

Una agenda urbana mirant l’Agenda 2030

A les àrees que incideix l’Agenda Urbana Espanyola es troben el desenvolupament urbà sostenible, la rehabilitació i regeneració urbana, la rehabilitació energètica i accessibilitat, les ciutats intel·ligents i l’accés a una vivenda digna. Aquesta agenda està molt vinculada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Viladecans està conscienciat amb complir els ODS i per això ha incorporat en el seu Pla d’Acció Municipal aquesta agenda urbana i en la seva versió adaptada al context post-Covid, el Pla de Reactivació Local.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA