PER A PERSONES ATURADES

Empreses i persones en situació d'atur posen en comú les seves necessitats a la Viladecans Networking Day

La ciutat ha celebrat la 2a edició d'aquest projecte, en el qual s'han fet un total de 211 entrevistes i s'ha comptat amb la participació de 16 negocis

feinaviladecans

feinaviladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans celebra la 2a edició del Networking Day, amb la participació de 16 empreses. Durant l’esdeveniment s’han realitzat un total de 211 entrevistes, en una trobada que ha comptat amb 155 participants que, a més, han rebut assessorament per realitzar una bona entrevista i han participat en dinàmiques de grup.

L’acte Viladecans Networking Day es desenvolupa en el marc del projecte Mentoring Laboral 2019 per generar un fòrum d’ocupació i posar en contacte persones que busquen feina amb empreses que necessiten cobrir llocs de treball, en un mateix espai de trobada amb els agents implicats.

El programa Mentoring Laboral respon a la línia estratègica del Servei de Formació i Ocupació d’Itineraris Integrals d’Inserció Sociolaboral, que té per objectiu l’atenció i acompanyament de persones aturades majors de 30 anys, en situació d’atur, prioritzant les més grans de 45 anys i dones. En l’edició anterior, 12 persones van aconseguir un contracte de treball.

Notícies relacionades

Les empreses que han participat són: AB Servicios Selecta España, AJCM Group Consulting 2016 SLU, Asesoría Monmany, SL, Asesoría Monmany, SL, Asesoría Orba, SL, Cortinas y Tapicerías Baqués, SL, Electrodomèstics Calbet, SA, EOSNET, SL, Fundació Grup SIFU, Ilunion Customer Service, Mesoestetic Pharma Group, Mimos Limpiezas y Servicios, Selectivas Metropolitanas, SA, Tecnoservicio Rasal SL Baxi Roca, Urbaser, SA i Vamos a Comer, SL.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Ocupació Atur