FEMINISME EN L'ESPORT

El pregó de la Festa Major de Viladecans reivindicarà el paper de la dona en l'esport

El pregó, que dona inici a les festes, anirà a càrrec de les jugadores de l'equip de softbol del Club Beisbol Viladecans

20120908---viladecans-cuba-247

20120908---viladecans-cuba-247

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pregó de la Festa Major de Viladecans anirà a càrrec de les jugadores de softbol del Club Beisbol Viladecans. Acompanyades per l’alcalde Carles Ruiz, pujaran a l’escenari que haurà preparat a la plaça de la Vila, des d’on "reivindicaran el paper de les dones al món de l’esport", afirmen des del consistori.

Les jugadores del Softbol Viladecans són les vigents campiones de Catalunya de la categoria sènior i, darrere d’elles, venen unes juvenils que són subcampiones i unes cadets que també són campiones catalanes.

El millor palmarès d’Espanya

El Club Beisbol Viladecans va ser fundat el 1945 i va crear la secció del softbol el 1979. Des d’aleshores, les viladecanenques han sigut campiones d’Espanya júnior el 1986 i de Lliga, el 1992 i el 1996, i des del 2000 fins al 2007. Així, la secció femenina del Club Beisbol Viladecans és la que, històricament, té el millor palmarès d’Espanya.

Notícies relacionades

El beisbol també serà present durant la Festa Major. El dissabte 7 de setembre, el Camp Municipal de Beisbol acollirà una festa solidària que comptarà amb activitats infantils al matí i partits amistosos de les diferents seccions del CB Viladecans. "Els participants contribuiran amb productes d’alimentació destinats al Punt Solidari de Viladecans”, expliquen des de l’Ajuntament.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Festes Feminisme