COMPRES A CASA

El comerç local de Viladecans surt al carrer

La iniciativa 'Comprem a la fresca', organitzada per primera vegada per la Xarxa Comercial de la ciutat, pretén posar de relleu el comerç de proximitat

firacomercial

firacomercial

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 12 de juliol, els comerços locals de Viladecans sortiran al carrer per celebrar la que serà la primera edició de ‘Comprem a la fresca’,una iniciativa impulsada per la Xarxa Comercial viladecanenca per posar de relleu el comerç de proximitat.

‘Compra amb consciència’ és el lema que encapçala aquesta iniciativa, que se celebrarà a partir de les 17h al carrer Doctor Reig de Viladecans –entre els carrers Girona i Àngel Arañó–, on els comerciants locals oferiran al públic els seus productes.

Tot això, acompanyat un berenar popular i música ambient i amenitzat amb tallers per a nens, en els quals els més petits podran decorar xapes i pintar cartells i imatges, i dos espectacles itinerants relacionats amb la ciència.

Notícies relacionades

L’objectiu de la xarxa de comerciants no és cap altre que animar la població a sortir al carrer a comprar i apostar pel comerç de proximitat i la compra, com diu el cartell, “amb consciència”, amb l’objecte d’impulsar l’economia i l’ocupació local.

Més notícies de Viladecansa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Comerç