Emprenedoria

Viladecans i Gavà arrenquen la primera fase de detecció de Talent a les Aules

El 15 de febrer es donaran a conèixer els projectes seleccionats per passar a la fase de mentoria

Alumnes participant en les sessions de formació de Talent a les Aules. 

Alumnes participant en les sessions de formació de Talent a les Aules.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Talent a les Aules 2018 es posa en marxa amb la primera fase de formació, capitanejades per Isabel Giménez i Alexandra Romero de la Salle Technova. Les seves sessions, basades en el Bussines Model Canvas, proporciona als alumnes una eina amb la qual podran, mitjançant un senzill esquema, analitzar la idea de negoci que presenten a concurs i detectar punts d'innovació, de millora, sinergies, etc.

Aquesta primera fase durarà quatre setmanes, i es treballarà a les aules amb més de 1.000 joves dels 14 centres participants de Viladecans i Gavà i tenen l'objectiu de detectar el talent potencial dels alumnes.

Segons els organitzadors, “en aquesta arrencada ja comencen a aparèixer idees interessants com un sistema d'etiquetatge per a invidents, un anticonceptiu tecnològic o un ecogimnàs, entre d'altres”. “Tenim unes altes expectatives de participació, ja que hem arrencat molt fort, els joves són pura creativitat i estem convençuts que en aquesta edició ens tornaran a sorprendre”, asseguren.

Notícies relacionades

Serà el 15 de febrer quan es donaran a conèixer els projectes seleccionats per l'equip de Talent a les Aules 2017-2018, que passaran a la següent fase de mentoria, on se'ls assignarà una de les 24 empreses locals que col·laboren en el projecte perquè els donin suport com a mentors.

Més notícies de Viladecans