La Diputació firma un crèdit de 3,5 milions amb l'Ajuntament de Viladecans

En total l'ens atorgarà 9,11 milions d'euros als consistoris de Corbera, Martorell, Olesa i Sant Just Desvern

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha firmat crèdits per valor de 9,11 milions d'euros, dels quals gairebé 360.700 estan subvencionats pel mateix ens, als ajuntaments de Viladecans, Corbera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Just Desvern.

Gràcies al conveni firmat amb la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments podran obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial.

El 2016, la Diputació de Barcelona va firmar crèdits per valor de 95,5 milions d'euros, dels quals 4,5 van ser subvencionats. En aquesta ocasió, a més dels cinc citats anteriorment, se n'han firmat 10 més que ascendeixen als 29,7 milions d'euros, 1,17 milions subvencionats per la corporació.

Notícies relacionades

El Programa de Crèdit Local té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Els crèdits firmats pels ajuntaments del Baix Llobregat, segons publica La Premsa del Baix, són de 3,5 milions per al consistori de Viladecans, amb 140.000 euros subvencionats; 1,5 milions d'euros per a Corbera; 2,5 milions per a Martorell; poc més d'un milió per a Olesa de Montserrat, i 563.000 euros per a Sant Just Desvern.

Més notícies de Viladecans