Teatre

El millor homenatge a Dire Straits arriba a Viladecans de la mà de Brothers in Band

Berto Romero i Concha Velasco en el paper de Joana la Boja complementen un cap de setmana de luxe a l'escenari de l'Atrium

brothers in band

brothers in band / Riff

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

El considerat millor espectacle internacional homenatge al grup Dire Straits arriba aquest dissabte, 15 d'octubre, a l'Atrium de Viladecans de la mà dels Brothers in Band per repassar el millor de la discografia de la banda de rock britànica amb una posada en escena única.  

Brothers in Band està format per nou músics que interpreten els grans èxits de la banda anglesa entre 1978 i 1991, assolint un nivell de recreació tan alt que el propi Mark Knopfler, creador de la banda original, va arribar a assegurar en un concert a Granada que “vaig pensar que era una gravació nostra”.

Així, en l'espectacle d'aquest cap de setmana, ‘The Very Best of Dire Straits’, Brothers in Band transportarà el públic en la seva particular màquina del temps a través d'un seleccionat i curós repertori que pertany a la memòria col·lectiva de diverses generacions, revivint el so cristal·lí de ‘Down to the Waterline’ o l'antològic riff de ‘Money For Nothing’, així com grans clàssics com ‘Sultans of Swing’, ‘Telegraph Road’ i ‘Romeo & Juliet’, entre molts d'altres.

CAP DE SETMANA AMB GRANS CONVIDATS

Un dia abans de l'actuació dels Brothers in Band, serà Berto Romero el que pugi a l'escenari de l'Atrium de Viladecans, posant el toc d'humor a un cap de setmana de grans espectacles.

A ‘Segueix amb nosaltres’, Romero planteja una declaració d'intencions carregada d'humor i, en la que, com sempre, segueix obstinat a cantar, ballar i explicar la seva vida, i la dels altres.

Tot això amb la seva visió del món actual en la que planteja una reflexió sobre la paternitat, la responsabilitat, la família, la salut i la mort i l'actualitat, temes pels quals el còmic va passant a través de 90 minuts en què barreja el seu monòleg, amb la música en directe i el material de vídeo propi creat especialment per al xou.

Per tancar el cap de setmana, Atrium Viladecans compta amb una convidada d'honor. Concha Velasco es transforma en una ja gran ‘Reina Joana’, que a través de l'última confessió repassa les llums i ombres de qui fou anomenada Joana la Boja.

Notícies relacionades

Un monòleg acompanyat a escena per personatges poderosos i solemnes que apareixen a escena en forma de projeccions i que la recolzen en aquesta reflexió final de gran contemporaneïtat, repassant totes les grans preguntes d'una època marcada per la intolerància religiosa, la corrupció política i l'ambició desmesurada d'una monarquia absolutista.  

Més notícies de Viladecans