Comerç

La franquícia SUMA obre un nou supermercat a Viladecans

La firma reforça el seu model d'establiment de proximitat a Catalunya

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Roges Supermercats inaugura el seu primer establiment SUMA a Viladecans, unint-se al projecte de la marca comercial que està desenvolupant Grup Miquel a tot Espanya.

En aquest nou supermercat, ubicat a la carretera Sant Climent 69, es podran trobar seccions de carnisseria i xarcuteria, fruiteria i verduleria, forn, bodega, i congelats. 

El centre, que compte amb una sala de vendes de 379m2 i que estarà atès per set empleats, disposa d'una àmplia bodega de vins, un forn “Casa Espiga”, que ofereix diferents classes de pa i brioixeria, i una fruiteria amb gran varietat de referències. Té un horari d'obertura de dilluns a dijous de 08.30 a 15.00h i de 17.00 a 21.00h, i els dissabtes de 08.30 a 21.00h de manera ininterrompuda. 

Creada el 2000, la marca SUMA està actualment en expansió a tot Espanya. L'ensenya destaca per la seva proximitat, tracte directe amb el públic, i el seu extens llistat format per més de 10.000 referències, amb més de 1.600 de marca pròpia, totes elles de primera qualitat.

Notícies relacionades

Empresa originària de Manresa, nascuda l'any 1939, és un referent en supermercats a la Catalunya central. Actualment, dirigida per la tercera generació i des de 2012 associada a Grup Miquel a través d'un acord de subministrament, té 22 supermercats sota la marca comercial SPAR i 125 treballadors. 

Més notícies de Viladecans