PROGRAMACIÓ DE TARDOR

Diana Navarro, Manel i Mayumana, destacats en la nova temporada d'Atrium Viladecans

El programa comptarà amb èxits i passió teatral en clau femenina de la mà de Concha Velasco, Lolita i Pastora Vega entre altres

facebook 2016-17

facebook 2016-17

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Atrium Viladecans prepara la seva programació de tardor amb novetats en música, teatre, dansa i altres espectacles que busquen posicionar-se com espai cultural de referència al municipi, acostant a l'escenari “el millor i més interessant, l'èxit i el descobriment, la passió i la reflexió en les arts escèniques”, apunten des del propi centre.

Així, la música omplirà l'Atrium amb conegudes propostes com la de Diana Navarro i la seva cobla renovada, o la presentació del més esperat pop en català amb el nou disc dels Manel.

La nova temporada també comptarà amb espectacles tan diversos com una interpretació espectacular de ‘Carmina Burana’ de Carl Orff, el virtuosisme del violí clàssic i popular d'Ara Malikian i la sorpresa de Mayumana, que estrenaran ‘Ruma’, el seu nou espectacle de dansa-percussió sobre músiques d'Estopa.

Canviant de registre

, en la nova programació no faltaran els èxits i la passió teatral en clau femenina. Encarregades de defensar-la seran ‘Dansa d’agost’, de La Perla 29, l'espectacular ‘Reina Juana’, de Concha Velasco, ‘L'assemblea de les dones’, amb Lolita, Pastora Vega i María Galiana, entre altres, o ‘El Florit jardí “nenes”’, amb Lloll Beltran, Roser Batalla o Victòria Pagès, entre altres.

La contrapartida masculina no es queda enrere i comptarà amb títols com ‘El bon

 pari’, amb Lluís Soler, ‘L’Avar’, de Joan Pera o els monòlegs de Berto Romero.

Atrium de Viladecans aposta també per joies per descobrir, “futurs treballs de referència”, com són ‘Hey Boy Hey Girl’, de La Jove Companyia, amb text de Jordi Casanovas, que trasllada Romeu i Julieta als barris de la perifèria.

Altres propostes d'aquest tipus seran ‘La mirada de l'altre’, que des del País Basc porta una visió sobre la mediació i la via Nanclares dels presos d'ETA, o ‘Ric per no plorar-me’, un particular homenatge a totes les mares que des de València porta Barbàrie Teatre.

Tampoc faltarà el circ acrobàtic amb ‘Des-Hàbitat’ de Vivén Circ, o ‘Pluja’, una nova aventura de Guillem Albà, aquesta vegada acompanyat de Clara Peya.

La música i la dansa també oferiran visions molt interessants amb l'espectacle de dansa flamenca-contemporània de Belén Maya, que presentarà ‘Romnia’ i la seva visió de la dona gitana, o Rycardo Moreno, conegut guitarrista de flamenc i jazz-fusió amb el seu disc ‘Varekai’.

Torna també el blues de la mà d'Amadeu Casas i l'homenatge de Brothers in Band a DireStraits.  

A més, no faltaran espectacles familiars per a totes les edats i gustos ni tampoc els documentals del mes, ni ‘Lorca contra Lorca’, una delicada lectura poètica a càrrec de Mercè Sampietro, Estel Solé i Eduard Iniesta.

Notícies relacionades

I per tancar temporada, la Barcelona Big Blues Band, amb Myriam Swanson i el seu ‘Christmas Rocks’ posaran ritme a les cançons de Nadal, es podrà disfrutar de la sensibilitat soul i góspel de The Sey Sisters i del divertit ‘Concerto a Tempo d’Umore’ de l'Orquestra de Cambra de l’Empordà que tancarà l'any.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Manel Música