Videojocs

‘Star Wars. The Old Republic’ afegeix tot un planeta en la seva actualització Showdown on Ruhnuk

L’actualització introdueix la mandaloriana Shae Vizla, un nou planeta, contingut d’història i molt més

‘Star Wars. The Old Republic’ afegeix tot un planeta en la seva actualització Showdown on Ruhnuk
1
Es llegeix en minuts

Bioware i EA han publicat l’actualització ‘Showdown on Ruhnuk’ per a ‘Star Wars: The Old Republic’. Es tracta d’una aportació de contingut que incorpora al format el planeta Ruhnuk, contingut d’història i Àrea Diària, un nou cap de Món, varietat de millores en la interfície del jugador i en l’experiència, incloent-hi el mode per a daltònics, una renovació PvP (Jugador contra Jugador) amb un mapa 4v4, així com alguns augments i canvis en la Progressió d’Equipament. Ho repassem a continuació:

Resum de la Història i un nou planeta

Resum de la Història i un nou planeta«La mandaloriana venjadora, coneguda com a Shae Vizla, està perseguint la base principal d’operacions de la renegada Heta Kol, fet que l’acaba conduint a Ruhnuk, un planeta inhòspit en el centre d’una nebulosa elèctrica. És un planeta totalment nou per a ‘Star Wars’ que ningú ha vist abans. És sec i àrid, però presenta moltes valls fluvials que tallen el seu paisatge desèrtic».

El nou arc argumental farà que els jugadors ajudin les forces de Mandalore després de la missió de la història principal, on s’aprendrà més sobre el que és important per als mandalorians sota el comandament de Shae Vizla. També ajudaran a seguir la pista d’un dels seguidors del mariscal de camp Heta Kol, que porta a terme experiments secrets.

Millores en la interfície i experiència del jugador

Notícies relacionades

Millores en la interfície i experiència del jugadorL’actualització 7.2 també introdueix diverses millores en la interfície i experiència del jugador, com la possibilitat de desconstruir i eliminar diversos objectes, la incorporació del nou mode per a daltònics, un nou mapa desplegable per agilitar la recerca de rutes i una infinitat de novetats en l’IU i l’UX. També pots obtenir un equip més fort amb un augment del valor d’objectes i del Power Floor, que redueix el temps que els nous jugadors necessiten per posar-se al dia i participar en les activitats del final del joc.

D’altra banda, el PvP renovat compta amb dues opcions, 4v4 i 8v8, que permetran combats més equilibrats i un ‘matchmaking’ més ràpid, als quals a partir d’ara també podran unir-se grups de vuit jugadors i reclamar recompenses d’una nova llista de gratificacions de temporada. Finalment, s’afegeix el nou mapa 4v4, Ruïnes palatines d’Onderon.