‘Star Wars Jedi: Survivor’ estrena nou tràiler i confirma data de llançament

La nova entrega de la sèrie va ser protagonista de la gala de The Game Awards

‘Star Wars Jedi: Survivor’ estrena nou tràiler i confirma data de llançament
1
Es llegeix en minuts

La gala dels TGA celebrada fa hores ha portat grates sorpreses per als seguidors de la franquícia ‘Star Wars Jedi: Survivor’. La nova entrega de la sèrie de Respawn Entertainment a més d’estrenar un impressionant tràiler gameplay, confirma data de llançament per al pròxim 17 de març del 2023. Desenvolupat per l’equip liderat per Stig Asmussen, ‘Survivor’ continuarà amb les històries, mons, personatges i combats de ‘Fallen Order’.

El videojoc sortirà per a la generació actual de consoles, és a dir Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC amb l’objectiu de crear una experiència més profunda i expansiva per als jugadors. ‘Survivor’ donarà inici cinc anys després dels esdeveniments anteriors. S’ha de mantenir un pas endavant de la persecució incessant de l’Imperi, al mateix temps que comença a sentir el pes de ser un dels últims Jedi que queden a la galàxia. Acompanyat pel seu fidel company BD-1, coneixerà una varietat de personatges en el seu viatge. Per sobreviure, haurà d’aprendre noves habilitats i de continuar desenvolupant la seva connexió amb la Força.

Notícies relacionades

‘Survivor’ també presentarà novetats de combat per millorar el joc, inclosos els sabres de llum duals per a un joc ultraràpid. A més, comptarà amb una nova postura de guàrdia creuada, que ofereix una opció de combat mesurada però contundent per ajudar Cal a vèncer les amenaces que s’interposen al seu camí, des de Stormtroopers Droides Centinela Imperials o poderosos éssers envoltats de misteri.

«Star Wars Jedi: Survivor evoluciona la jugabilitat, la història i l’exploració de Fallen Order en tots els sentits», comenta Stig Asmussen, director del joc. «El combat responsiu i poderós fa que els jugadors se sentin com un veritable Cavaller Jedi. El joc compta amb noves habilitats amb el sabre de llum i de la Força que afegeixen capes addicionals d’estratègia a cada trobada amb l’enemic. A més, els seus mons estaran plens de desafiaments ambientals que s’han de superar per revelar els misteris interns». Estarà disponible per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC el 2023.