Fantasia medieval

Soul Breach: el joc de rol dels valencians Cosmic Spell presenta candidatura

L’estudi espanyol de videojocs ha revelat els detalls del seu pròxim videojoc de rol per torns

Soul Breach: el joc de rol dels valencians Cosmic Spell presenta candidatura
2
Es llegeix en minuts

L’estudi espanyol de videojocs Cosmic Spell, ha publicat els detalls del seu pròxim videojoc de rol per torns basat en la tecnologia Blockchain i ho fa mostrant les seves primeres imatges en un vídeo promocional, en el qual podem donar un cop d’ull a l’art i les animacions, així com la música que veurem en el joc final després del seu llançament el 2023. La desenvolupadora valenciana ens convida a descobrir un món de fantasia medieval en el qual haurem d’explorar un univers on el perill s’amaga en cada moviment.

Per lluitar per la supervivència podrem aconseguir criatures de races primordials que invoquem en la batalla perquè lluitin per nosaltres. El sistema de joc es basa en un combat per torns, però afegint noves funcionalitats com la incursió d’un heroi que podrà interactuar en el combat en certs moments, cosa que atorga una nova perspectiva.

Un món nou en expansió, Soul Breach

‘Soul Breach’ des del gener que està en desenvolupament a través de l’estudi Cosmic Spell. L’obra ens planteja un univers en el qual els déus han abandonat el món a la seva sort i, en la seva absència, les races primordials han començat una guerra que amenaça tota la creació. Ara els éssers primordials lluiten entre si per esclavitzar les criatures d’altres mons. Quan es destrueix un primordial, el seu esperit immortal viatja al seu món entrant en una gemma, de la qual podrà renéixer de nou. Cap primordial pot trencar una gemma, però alguns mortals que neixen amb «el do» poden trencar-les i aquest ritual permet aconseguir el control del primordial alliberat, obligant-lo a lluitar fins i tot contra la seva pròpia raça.

Amb aquestes premisses i encarnant un d’aquests mortals amb el do, és com comença l’aventura dissenyada com una expansió contínua amb actualitzacions postllançament, com la implementació d’un sistema de gremis, joc cooperatiu i fins i tot un metavers on s’ubiqui aquest món.

Notícies relacionades

El joc serà llançat el 2023 per a PC, tot i que s’ampliarà el rang de plataformes mantenint el format de joc gratuït. Per a la seva estrena promet desenes de criatures que es podran obtenir mitjançant l’obertura de gemmes que amaguen al seu interior l’ànima d’una criatura primordial.

Soul Breach - Reveal Trailer 

Amb elles podrem compondre un equip, evolucionar-lo i equipar-lo per lluitar en grans desafiaments PvE o jugant contra altres jugadors en un entorn pensat per poder convertir-se en un eSport, formant una escena competitiva amb tornejos multijugador.