‘Marvel’s Midnight Suns’: descobreix el nou de 2K i Firaxis Games

El seu llançament està previst per al març de 2022 per a diverses consoles

1
Es llegeix en minuts

L’Opening Night Live de Gamescom 2021 ens ha deixat agradables sorpreses i algun anunci important, com la presentació de ‘Marvel’s Midnight Suns’ per part de l’estudi de desenvolupament Firaxis Games i 2K. Com hem pogut veure al seu tràiler de presentació, es tracta d’un joc de rol tàctic ambientat en l’Univers Marvel en el qual els jugadors s’enfrontaran a les forces de l’inframon mentre formen equip i conviuen amb els Midnight Suns, l’última línia de defensa de la Terra. El seu llançament està previst per al març de 2022 per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i Windows PC a través de Steam i Epic Games Store.

Una antiga profecia

Mitjançant una recargolada combinació de màgia i ciència, la força coneguda com a Hydra ha reviscut Lilith, la mare dels dimonis, després de segles de letargia. Res no aturarà Lilith per complir una antiga profecia i despertar el seu senyor, Chthon. En un moment de desesperació, els Venjadors es veuen obligats a recórrer als Midnight Suns (Nico Minoru, Blade, Magik i Ghost Rider), un grup de joves herois amb poders sobrenaturals que intentaran impedir que Lilith compleixi la profecia.

El costat sobrenatural de Marvel

Notícies relacionades

«Estem encantats de formar equip amb Firaxis Games, que combina un passat de creació de jocs tàctics excepcionals amb un autèntic amor pel costat sobrenatural de Marvel», apuntava Bill Rosemann, vicepresident creatiu de Marvel Games. «Marvel’s Midnight Suns ofereix als jugadors l’oportunitat no només de viure al costat d’herois llegendaris, sinó també d’experimentar una història completament nova i original que se submergeix profundament en les monstruoses ombres de l’Univers Marvel.»

Desenvolupat per Firaxis Games, el llegendari estudi darrere de les aclamades franquícies ‘Civilization’ i ‘XCOM’, ‘Marvel’s Midnight Suns’ comptarà amb una col·lecció icònica d’herois que inclouen els Venjadors, X-Men, els Runaways i molts més. Durant la setmana que ve, des de la desenvolupadora s’ha confirmat el llançament del seu primer ‘gameplay’, en el qual es mostrarà el nou sistema de combat personalitzable on els jugadors formen equip amb altres herois. Mentrestant, no oblidis fer un cop d’ull al tràiler de presentació.

Temes:

Videojocs Marvel