Llançament

‘Century: Age of Ashes’, estrena un tràiler ple d’acció i dracs per anunciar el seu debut

Es llançarà en PC a través de Steam el 18 de novembre i després arribarà a Microsoft Store i Epic Games Store

‘Century: Age of Ashes’, estrena un tràiler ple d’acció i dracs per anunciar el seu debut

elstotanoperdido

2
Es llegeix en minuts

Anem directes a la qüestió, perquè ‘Century: Age of Ashes’, el multijugador d’acció amb combats de dracs de Playwing Bordeaux, ja és a prop del seu llançament, es llançarà oficialment el 18 de novembre del 2021 i per a delit del públic s’ha revelat amb un nou tràiler estrenat en l’Opening Night Live de Gamescom.

Aquests últims mesos, l’equip de desenvolupament ha analitzat el ‘feedback’ que els jugadors han anat aportant des de la segona beta tancada d’aquest videojoc multijugador de combat amb dracs. «Més de 200.000 jugadors es van unir a la nostra segona beta tancada a Steam. Ha sigut increïble, hem rebut un munt de comentaris formidables. Amb l’equip, hem decidit introduir alguns canvis en el joc abans de llançar-lo. Estem creant un títol en què volem involucrar la comunitat, per això hem aprofitat aquest temps extra per polir el joc i afegir característiques que ens han demanat els nostres fans», va declarar Pascal Barret, director d’art i director de l’estudi.

Entorn de les paraules de Barret, l’equip incorporarà noves característiques: les cries de drac van ser una de les característiques més demanades durant les betes tancades, per la qual cosa ara ofereixen un primer cop d’ull sobre elles. També s’han implementat novetats en els dos modes de joc que es van poder provar durant la beta tancada: ‘Gates of Fire i ‘Carnage’.

Lluita per equips

‘Gates of Fire és un mode en què dos equips s’enfronten per aconseguir una bandera amb què posteriorment hauran de travessar diversos portals amb la col·laboració dels seus companys d’equip. El mode ‘Carnage’, per la seva banda, és una lluita 6v6 amb potenciadors especials que apareixen per tota l’arena.

Notícies relacionades

Aquests dos modes estaran disponibles en el llançament del joc, juntament amb un de nou amb el nom en clau ‘Spoils of War’, que portarà els jugadors a una arena completament diferent: lluita per equips carregada de components tàctics sobre un mapa totalment nou.

Per tancar la seva participació s’han anunciat tres paquets que desbloquejaran diversos continguts en el compte dels jugadors: ous de drac exclusius, aparences per als dracs, objectes com cascos, armes i escuts, així com monedes per a la botiga de pagament dins el joc. Es tracta dels Paquets de Fundador, que prometen un munt de contingut exclusiu desbloquejable. Com avançàvem, es llançarà en PC a través de Steam el 18 de novembre. Arribarà després a Microsoft Store i Epic Games Store. Abans d’acabar, recomanar-te l’espectacular tràiler estrenat durant l’Opening Night Live de la Gamescom, que pots veure còmodament des d’aquí mateix.

Temes:

Videojocs