VIDEOJOCS

New Xbox Experience: tots els detalls de la interfície única per a Xbox One i Series X

zentauroepp54647082 video iigo200826103440

zentauroepp54647082 video iigo200826103440

2
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

Els màxims responsables de la divisió de jocs de Microsoft han divulgat les característiques de la New Xbox Experience, la interfície unificada que pròximament debutarà a Xbox One i estarà accessible a partir del novembre a Xbox Series. X. La intenció dels de Redmon passa per simplificar el disseny del tauler de control actual de cara a les pròximes videoconsoles de l’entorn Xbox perquè resultin més accessibles i personalitzables.

Entre les moltes novetats imposades pels dissenyadors, es destaca, per exemple, la reformulació de la barra lateral que ocupa la pantalla quan els usuaris pressionen el botó central del comandament. L’eina ha sigut redissenyada per garantir un ús més gran dels elements individuals que la componen, i permet als jugadors accedir ràpidament a cada funció sense haver de navegar entre pestanyes amuntegades.

Notícies relacionades

L’actualització d’agost del ‘software’ de Xbox One tindrà com a element estrella la New Xbox Experience, però també guarda espai per a la creació d’un nou mòdul destinat a millorar l’accés a notificacions, festes i missatges d’altres usuaris d’Xbox Live. En el mateix rang s’han realitzat canvis per simplificar i «agilitar estèticament» el tauler de control en les seccions relacionades amb xat, festes, activitats i el mòdul d’ajuda, així com les diverses subseccions on es destaquen els jocs adquirits i aquells que són accessibles mitjançant serveis de subscripció com Xbox Game Pass i EA Access. També s’han afegit botons a la part inferior de la pàgina per a utilitats importants com notificacions, recerca i configuració d’àudio, cosa que facilita l’accés des de qualsevol lloc.

Amb l’arribada de la New Xbox Experience debuten les personalitzacions dels temes de perfil, també a través de la barra lateral i l’opció de connectar-se simultàniament a múltiples sistemes Xbox amb el mateix usuari. D’aquesta manera, serà possible utilitzar el mateix compte per accedir a la transmissió de jocs xCloud al mòbil i veure una pel·lícula o sèrie de televisió a Xbox One o Series X a través de Netflix o serveis similars. Quan es tracta de jocs, es podrà jugar en un dispositiu alhora perquè tot el progrés, assoliments i guardats estiguin actualitzats i sincronitzats a qualsevol dispositiu en el qual triïs jugar. L’actualització estarà disponible durant els pròxims dies per a Xbox One i s’integrarà al ‘software’ de sistema d’Xbox Series X des del llançament de la pròxima consola de Microsoft, anunciada per a algun moment de novembre.

More details about The New Xbox Experience – Tràiler

Temes:

Videojocs