31 d’oct 2020

Anar al contingut

VIDEOJOCS

'Control Ultimate Edition' comptarà amb una edició optimitzada de nova generació

Elsotanoperdido

'Control Ultimate Edition' comptarà amb una edició optimitzada de nova generació

505 Games i Remedy Entertainment han formalitzat l’arribada de ‘Control’ a Xbox Series X i PlayStation 5, les dues videoconsoles de pròxima generació que complementarà les publicacions per a PC a Steam, així com els llançaments addicionals digitals i físics per a consoles actuals. Concretament, ‘Control Ultimate Edition’ es posarà al mercat digitalment a nivell mundial el dijous 27 d’agost en un ‘pack’ amb el joc original i totes les expansions, incloent-hi la pròxima ‘AWE’.

El volum també estarà disponible per a PC a Epic Games Store i digitalment per a les consoles PlayStation 4 i Xbox One el dijous 10 de setembre, i en dates posteriors sortirà una versió física per a PlayStation 4 i Xbox One. Com és habitual, els compradors del joc rebran una versió optimitzada de pròxima generació gratuïta al realitzar la transició a PlayStation 5 o Xbox Series X.

‘Control’ és un títol d’acció aventura en tercera persona que combina el característic joc d’armes de Remedy amb habilitats sobrenaturals. Una evolució del que vam veure a ‘Quantum Break’, amb dimensions temporals que es poden manipular. I, per descomptat, molt «temps-bala», la recepta màgica de l’estudi finlandès. L’acció es desenvolupa en un món únic i canviant que juxtaposa la nostra realitat familiar amb l’estrany i inexplicable. Després que una agència secreta a Nova York hagi sigut envaïda per una amenaça d’un altre món, els jugadors assumeixen el paper de Jesse Faden, la nova directora que lluita per recuperar el Control.

Temes: Videojocs