VIDEOJOCS

'Control Ultimate Edition' comptarà amb una edició optimitzada de nova generació

zentauroepp54550157 control200819084752

zentauroepp54550157 control200819084752

1
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

505 Games i Remedy Entertainment han formalitzat l’arribada de ‘Control’ a Xbox Series X i PlayStation 5, les dues videoconsoles de pròxima generació que complementarà les publicacions per a PC a Steam, així com els llançaments addicionals digitals i físics per a consoles actuals. Concretament, ‘Control Ultimate Edition’ es posarà al mercat digitalment a nivell mundial el dijous 27 d’agost en un ‘pack’ amb el joc original i totes les expansions, incloent-hi la pròxima ‘AWE’.

Notícies relacionades

El volum també estarà disponible per a PC a Epic Games Store i digitalment per a les consoles PlayStation 4 i Xbox One el dijous 10 de setembre, i en dates posteriors sortirà una versió física per a PlayStation 4 i Xbox One. Com és habitual, els compradors del joc rebran una versió optimitzada de pròxima generació gratuïta al realitzar la transició a PlayStation 5 o Xbox Series X.

‘Control’ és un títol d’acció aventura en tercera persona que combina el característic joc d’armes de Remedy amb habilitats sobrenaturals. Una evolució del que vam veure a ‘Quantum Break’, amb dimensions temporals que es poden manipular. I, per descomptat, molt «temps-bala», la recepta màgica de l’estudi finlandès. L’acció es desenvolupa en un món únic i canviant que juxtaposa la nostra realitat familiar amb l’estrany i inexplicable. Després que una agència secreta a Nova York hagi sigut envaïda per una amenaça d’un altre món, els jugadors assumeixen el paper de Jesse Faden, la nova directora que lluita per recuperar el Control.

Temes:

Videojocs