videojocs

'Relicta': així és l'aventura de trencaclosques amb segell nacional de què tothom parla

juego 1 car 1200

juego 1 car 1200

2
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

Deep Silver i l’estudi valencià Mighty Polygon no deixen de rebre elogis des del llançament de ‘Relicta’, el seu joc de trencaclosques basat en la física que ens convida a explorar i desentranyar els misteris d’una instal·lació d’investigació lunar. Aquí els jugadors poden utilitzar els seus guants de gravetat d’alta tecnologia i començar a doblegar les lleis de la física d’acord amb les seves necessitats a PC, Google Stadia, PlayStation 4 i Xbox One. Partim cap a la profunda foscor lunar ¿ens hi acompanyes?

Els secrets de Base Lunar Chandra

‘Relicta’ és un joc de puzles en primera persona, en el qual has de combinar de manera creativa el magnetisme i la gravetat per descobrir els secrets de la Base Lunar Chandra. Sola i en les traïdores profunditats de la Lluna, la ment de la científica protagonista és l’únic que pot mantenir viva la seva filla o canviar el destí de la humanitat per sempre.

El tràiler de llançament ja deixava clares les intencions de l’equip: crear una narrativa sòlida al voltant de l’aspecte lúdic que dona forma a una aventura a través dels cràters terraformats de Lluna, plens de complexes endevinalles basades en la física que requereixen una combinació d’habilitats i creativitat. Els diferents biomes, amb els seus entorns acuradament detallats, posen a prova la imaginació i els poders de deducció dels jugadors a mesura que avancen a través de la Base i arriben al seu objectiu final. ‘Relicta’ s’alimenta, a més, d’entorns acuradament detallats on cada racó explica una història i cada nou pas és un desafiament.

Les bases de Relicta

Notícies relacionades

És l’any 2120. Des de la guerra, l’enorme base sota la roca lunar ha sigut abandonada i oblidada. El seu silenci mortal amaga una cosa més fosca que les profunditats dels seus cràters. Una cosa que va existir segles abans que els cobdiciosos miners, els pirates i les corporacions hipòcrites arribessin a la recerca de secrets capaços de transformar l’àrida regolita en exuberants jungles o alterar magnetosferes amb efectes més insidiosos.

‘Relicta’ ens convida a jugar com una de les principals físiques atrapades en la base lunar abandonada mentre intenta desentranyar el significat de l’anomalia, el nom de la qual en codi és «Relicta». Durant l’aventura el jugador s’ha d’obrir camí doblant la gravetat i el magnetisme a voluntat per resoldre quantitat de trencaclosques. En resum: si t’interessa anar a un lloc llunyà a reunir pistes i desentranyar les intrigues de la política orbital al segle XXII, hauries de saber que, enterrat en l’eterna foscor dels cràters lunars, hi ha un secret que pot canviar el destí de la humanitat per sempre. ¿Estàs preparat per afrontar la teva investigació fins a les últimes conseqüències?

Relicta – Launch Trailer

Temes:

Videojocs