Tokyo Game Show 2014: PlayStation intenta conquistar el Japó

Sony anuncia per a la fira 44 nous jocs amb els quals reforçar les vendes de PlayStation 4 i PS Vita

Sony anuncia 44 nous jocs per a les seves consoles.

Sony anuncia 44 nous jocs per a les seves consoles. / BLOGOCIO

2
Es llegeix en minuts
FERNANDO BORJAS

La fira de videojocs del JapóTokyo Game Show, encara trigarà a celebrar-se, però com ja és costum els últims anys, Sony ha volgut fer una conferència prèvia en què ha pogut donar a conèixer llançaments i novetats de les seves consoles a curt termini.

El més destacable de la conferència celebrada l'1 de setembre ha estat l'evolutiva desvinculació de PlayStation 3, que queda oficialment relegada a una generació anterior, de manera que tots els desenvolupaments actuals tinguin un espai assegurat a PlayStation 4.

De la mateixa manera, s'ha reforçat PS Vita, la portàtil de Sony que a Europa Amèrica del Nord està tenint problemes per comercialitzar-se, però que al Japó troba el públic idoni per als seus productes. La petita màquina rebrà actualitzacions importants de 'software' i nous colors com el rosa per a l'edició PS Vita Slim, llançada fa un any.

A aquesta novetats s'hi suma una gran quantitat de llançaments que els usuaris nipons de PS Vita agrairan moltíssim. 'Way of the Samurai', 'Samurai Warriors Chronicle 3',  'Gundam Breaker 2', 'Luminous Arc Infinity' o 'Phantasy Star Nova' són alguns dels títols que sortiran ben aviat al Japó, encara sense data confirmada per a la resta del món.

Per la seva banda, PlayStation 4 també rebrà una bona dosi de jocs. Per a usuaris més heterogenis destaquem el títol esportiu de golf basat en món obert, 'Everybody's Golf' / 'Hot Shots Golf', així com els esperats 'Tomorrow Children' i 'Little Big Planet 3'.

Els fans del rol han pogut conèixer novetats al voltant de 'The Order: 1886' i 'BloodBorne', incloent les dates definitives de llançament al Japó, quan a la resta de territoris encara no se'n té cap notícia.

La principal expectació d'aquesta conferència sobre PlayStation de cara al Tokyoo Game Show 2014 ha estat relacionada amb la revitalització de noves sagues. És el cas, per exemple, de l'exclusiva franquícia 'Disgaea 5', així com de la col·laboració entre el director Guillermo del Toro i el desenvolupador Hideo Kojima, que segueixen posant nerviosos els jugadors amb el seu títol de terror 'Silent Hills'. Tampoc ens oblidem d'una altra franquícia amb milers de seguidors, 'Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain', de la qual van assegurar que estaria molt present a la fira.

Acabem el repàs a les novetats per a PlayStation 4 amb 3 grans sagues que tornen a la nova generació. La primera de totes és la coneguda franquícia Resident Evil, que tindrà una remasterització amb el títol 'Resident Evil remake HD', així com una nova entrega anomenada 'Resident Evil Revelations 2', amb nous personatges.

Una altra saga amb fans no només del Japó, sinó del món sencer, és Yakuza, que rebrà un nou títol anomenat 'Yakuza Zero'. Finalment, la moda dels 'crossovers' seguirà sent impulsada amb la unió de 'Dragon Quest' i 'Dynasty Warriors', amb el títol de 'Dragon Quest Heroes'.

Notícies relacionades

En total, 44 nous jocs anunciats per a les consoles de Sony, dels quals es revelaran nous detalls a la Tokyo Game Show, el 18 de setembre.

 

Temes:

PlayStation