World of Warcraft es renova per sobreviure

El MMO llança l'expansió Warlords of Draenor per atraure els subscriptors perduts i facilitar l'entrada a nous jugadors.

World of Warcraf llança la seva 5a expansió: Warlords of Draenor.

World of Warcraf llança la seva 5a expansió: Warlords of Draenor.

1
Es llegeix en minuts
Fernando Borjas
Fernando Borjas

Redactor de Blogocio.net

ver +

Warlords of Draenor és la cinquena expansió del joc de rol massiu més conegut en tot el món, World of Warcraft. Però malgrat la seva contundent força entre els jugadors 'on line', el cert és que durant els últims anys els subscriptors d'aquesta rendible franquícia han anat baixant de mica en mica.

Els nostres enviats especials de Blogocio a la recent fira internacional de videojocs Gamescom 2014, van tenir l'oportunitat de parlar amb Tom Chilton, director de World of Warcraft, que ens va poder explicar importants novetats d'aquesta expansió, que sortirà a la venda el 13 de novembre.

El més destacable és que Chilton confirma la necessitat de renovar-se de World of Warcraft, tant és així que són els jugadors actuals i els que van deixar de jugar recentment el principal públic objectiu per a aquesta expansió. Malgrat això, els nous jugadors no seran oblidats i, de fet, se'ls assignarà un nivell 90 per poder començar amb prou igualtat per abordar qualsevol missió que la nova i longeva expansió els ofereixi.

A nivell de disseny s'ha procedit a una millora gràfica i en textures de les races d'Azeroth, un projecte que, segons el director, es ve abordant des d'abans de l'anterior expansió, Mists of Pandaria. S'inclou en el redisseny els Draeneis i Elfs de Sang, aquests últims afegits en un futur pegat de contingut, ja que el desenvolupament actual no ha permès la seva inclusió immediata.

Notícies relacionades

Totes aquestes novetats poden resultar una mica aclaparadores per als nous jugadors de World of Warcraft. Tant és així que Chilton assegura que s'ha treballat en la formació d'aquests nous membres amb tutorials exhaustius en què no només es poden conèixer els principals detalls de la franquícia, sinó que s'explica fins i tot els conceptes més bàsics com moure's amb el teclat i fer anar la càmera del personatge.

Ni Chilton ni ningú pot assegurar que Warlords of Draenor sigui la salvació que World of Warcraft necessita per recuperar la seva època daurada anterior, però tampoc es pot negar que no han fet tot el possible. Si es desitja provar el que aquesta cinquena expansió ha d'oferir, des de Blogocio s'està desenvolupant un sorteig de fins a 225 claus per provar la beta abans del seu pròxim llançament.