El motociclisme professional arriba a la nova generació

{MotoGP} 14

{MotoGP} 14

2
Es llegeix en minuts
Fernando Borjas
Fernando Borjas

Redactor de Blogocio.net

ver +

'MotoGP 14' s'estrena en les noves consoles PlayStation 4 i XboxOne heretant les millors qualitats de versions anteriors i innovant en petits detalls que agradaran als fans.

Els apassionats del motociclisme poden donar la benvinguda a 'MotoGP 14', videojoc amb la llicència oficial de MotoGP que arriba a totes les consoles i, per primera vegada, a la nova generació PlayStation 4 i XboxOne.

Si bé el títol és bastant continuista amb la versió anterior, afegeix algunes novetats importants. Els fans podran competir o personificar els seus ídols Marc Márquez, Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo... però també els grans pilots de la història com Mick Doohan, Alex Crivillé i Max Biaggi, entre molts altres.

S'afegeix d'aquesta forma el component històric que tan bé va funcionar en fórmula 1 com a videojoc. A més d'aquests tindrem els coneguts desafiaments en moments històrics que ens permetran reviure les batalles a dues rodes més antològiques.

Una altra novetat de 'MotoGP 14' i probablement la més interessant a nivell tècnic (de moto, no de videojoc), és la personalització en el desenvolupament de la nostra poderosa companya. Podrem personalitzar i ajustar la moto a nivell de motor, xassís, suspensió i frens, tant de forma general com per a cada carrera, en funció de les condicions de la pista i la meteorologia. Per cert que en aquesta versió s'hi inclou per primera vegada el circuit de les Termes de Río Hondo, que substitueix al de Laguna Seca.

Notícies relacionades

Realisme increïble és el que obtindran els jugadors que exigeixin uns gràfics i un so a l'altura de les seves expectatives. Si bé la nova generació encara no ha estat realment espremuda en aquest sentit, el cert és que 'MotoGP 14' llueix molt bé en pantalla i sona encara millor, amb un rugit de motocicletes, un sonor canvi de marxes i un agressiu so d'impacte en les caigudes, que tot fan d'aquest veloç esport podrà disfrutar al màxim. Comptarem a més amb els comentaris d'Ernest Riveras per amenitzar les carreres de forma completament professional.

'MotoGP 14' està disponible des del 20 de juny per a PS4, PC, PS3, Xbox 360 i PS Vita i es conforma aquest estiu com la millor alternativa per als seguidors de MotoGP. Als jugadors que puguin escollir, els recomanem la versió de nova generació per a un millor rendiment del títol i, per tant, una diversió més gran.