Llar

No facis això si no vols espatllar el vàter (ni posar en perill la teva vida)

Això és el que no has de fer

No facis això si no vols espatllar el vàter (ni posar en perill la teva vida)
1
Es llegeix en minuts
P.D.

Per a molts, els dies lliures i de descans es tradueixen en el moment idoni per fer la neteja de la casa. Una tasca fonamental que no només és beneficiosa per a la mateixa llar, sinó també per a la salut. És cert que per a molts es tracta d’una tasca tediosa que sacrifica el temps d’oci després de les llargues jornades laborals (especialment en aquests dies de bona temperatura i en què fosqueja més tard).

L’important és armar-se de paciència i saber que el resultat és beneficiós per a tots els habitants de la casa, especialment si es tenen criatures. Hi ha dues zones fonamentals que requereixen un esforç especial a l’hora de netejar la casa, ja que és on s’acumula més brutícia i es produeixen més bacteris: la cuina i el lavabo. Hi ha multitud de productes que es poden trobar al supermercat per incorporar a l’arsenal de neteja que utilitzem en aquesta tasca. No obstant, el desconeixement i el preu d’alguns comporta que sovint es dubti de quin és el millor per utilitzar. Ara bé, hi ha molts productes econòmics que són ideals per netejar la llar i que s’esgoten ràpidament a les botigues perquè són molt efectius segons els experts en aquesta matèria.

Notícies relacionades

Per internet circulen molts trucs; alguns són beneficiosos, però d’altres són altament perillosos, tant per als mobles com per a la nostra salut. És el cas d’un vídeo que s’ha fet viral en el qual es mostra com netejar el vàter. El protagonista barreja una gran amalgama de productes a la babalà que creen una reacció química fortíssima. El que no sabia és que dos d’aquests productes, a l’ajuntar-los, creen gas mostassa, un potent patogen que pot acabar amb la nostra vida.

Recorda que el manteniment de la casa no és només una cosa estètica, sinó que ajuda a prevenir que es formin bacteris o floridura, especialment a les zones més humides de la llar com els llocs on tenim la rentadora, on pengem la roba o els lavabos. La neteja de les parets i del terra és fonamental per evitar que adquireixin un aspecte brut i deixat . A més, hi ha múltiples mètodes casolans que no només deixaran casa teva com si fos nova, sinó que t’ajudaran a estalviar diners a l’hora de fer la compra.