Tres remeis

Trucàs: utilitza així l’aigua per tapar els cabells blancs

Adeu als cabells blancs: recupera el teu color original en només tres dies

En tots els mètodes utilitzats per fugir d’un aspecte canós es repeteix el mateix ingredient

Trucàs: utilitza així l’aigua per tapar els cabells blancs

svyatoslav Lipinskiy / 123RF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aparició de cabells blancs és un dels signes més evidents de l’envelliment. Malgrat que la seva aparició, deguda a la falta de melanina, té conseqüències únicament estètiques, hi ha molta gent que prefereix amagar-les per mitjà de tints o altres vies.

Tots els mètodes per dotar els cabells de color i fugir dels tons canosos presenten un ingredient comú: l’aigua.

Tints i altres remeis

La solució més habitual per desfer-se dels cabells blancs són els tints, productes amb temps i maneres d’aplicació molt variables segons les seves característiques. Malgrat la diversitat de gammes i tonalitats que hi ha, sempre és recomanable utilitzar aigua tèbia per rentar els cabells una vegada transcorregut el temps d’espera perquè agafin color.

Notícies relacionades

Altres remeis casolans també se serveixen de l’aigua. Un consisteix a dipositar vuit nous i un litre d’aigua en una olla, deixar-la bullint 25 minuts i, després d’obtenir una barreja, aplicar-la sobre els cabells, deixar-la reposant mitja hora i esbandir-la.

Una cosa semblant passa amb la camamilla, un ingredient que, barrejat amb cúrcuma en pols i dues tasses d’aigua bullint,dona com a resultat una solució que aconsegueix exterminar els cabells blancs. Això sí, abans de fregar els cabells, s’ha de deixar refredar el líquid durant uns 20 minuts.