Temps limitat

Preus Black Friday amb fins a un 75% de descompte a EL PERIÓDICO

EL PERIÓDICO ofereix, fins al diumenge 26 de novembre, un descompte exclusiu en totes les seves tarifes de subscripció

Preus Black Friday amb fins a un 75% de descompte a EL PERIÓDICO
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

15 dies a un preu exclusiu. Aquesta és la proposta d’EL PERIÓDICO per al Black Friday d’aquest any. A partir del dilluns 13 de novembre i fins al diumenge 26 de novembre, totes les tarifes de subscripció disponibles a través de la web del diari s’ofereixen amb un descompte inigualable, fins a un 75%

A causa de l’extraordinarietat de la proposta, només es manté durant uns dies i el diari la fa només accessible a nous subscriptors. El Black Friday és una oportunitat única per conèixer els avantatges de subscriure’s a EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO ofereix diverses modalitats per adaptar-se a les necessitats de cada lector. L’opció digital ofereix una tarifa exclusiva anual + 1 mes GRATIS per només 20 euros que et permetrà disfrutar de manera il·limitada de tots els continguts exclusius, accés a l’edició digital impresa i avantatges únics de la comunitat P+.

Els que durant la setmana no poden llegir el diari amb tranquil·litat poden escollir la subscripció a l’edició impresa de cap de setmana i els més assidus disposen de la tarifa a l’edició impresa de dilluns a diumenge; totes aquestes opcions inclouen l’accés digital, que els permet disfrutar igualment dels continguts web. En l’apartat tarifes de subscripcions d’EL PERIÓDICO es poden consultar tots els detalls de cada una de les ofertes.