Viral

Les polèmiques declaracions de José Coronado: «Li vull dir a una dona que està guapa sense que ningú em digui agressor»

 

 

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En plena lluita de les dones futbolistes pels seus drets després de la dimissió de Luis Rubiales, el debat sobre el masclisme i el consentiment adquireix més protagonisme que mai. I en aquest debat, és difícil amagar el teu posicionament. I és el que li ha passat a José Coronado a l’admetre que té «por» amb el panorama actual.

«En cap dels dos costats em sento còmode, la veritat. Ni Montero, ni Rubiales», va respondre l’actor en una entrevista per a El Español després de ser preguntat per com havia canviat la seducció en els últims anys. «Soc un rebel contra els Rubiales i les Irenes Montero, vull continuar tenint la meva pròpia opinió i no permetré que ningú em faci combregar amb rodes de molí», afegeix.

Notícies relacionades

José Coronado reconeix que té «por» de com ha evolucionat la societat: «Ara bé, vull poder deixar passar una dona davant meu, li vull cedir el pas sense que ningú em digui agressor, ¡o que diguin de mi el que vulguin!, masclista... però, perdona’m, jo crec que no és això. I li vull poder dir a una dona que avui està guapa», explica.

L’actor, que té fills joves, sol abordar aquest tema amb ells. «Tot depèn. Tot és el context. Però sí... això em fa por i em fa molta pena. Jo en parlo amb els meus fills, sobretot amb la meva filla, que té 20 anys. I ara van amb por de tot», conclou.