Accident aeri

Tragèdia en un ‘baby shower’: mor el jove pilot de l’avió

Tragèdia en un ‘baby shower’: mor el jove pilot de l’avió

@AlertaMundial2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els ‘baby shower’, una tradició originària dels Estats Units, s’han popularitzat en els últims mesos i ara les parelles de tot el món volen conèixer el sexe del seu nadó d’aquesta particular manera. I moltes famílies aposten per festes cada vegada més cridaneres.

És el cas d’aquesta parella mexicana. Van decidir llogar una avioneta per revelar el sexe del seu nadó, que trauria fum blau en cas d’esperar un nen, i rosa si fos una nena. La parella, ubicada davant unes lletres en les quals es podia llegir ‘oh baby’, estava celebrant que tindrien una nena quan el pilot va perdre el control del vehicle i va acabar tenint un accident uns metres més endavant d’aquesta festivitat.

Notícies relacionades

En el vídeo pot observar-se que l’accident es deu a una fallada a l’avioneta, es torça l’ala esquerra i el pilot de 32 anys no pot canviar la trajectòria del vehicle. Segons han informat els mitjans locals, va ser traslladat a l’Hospital de Navolato però va morir minuts després per fractures internes.

Molts dels assistents a la festa ni tan sols se n’adonen en el moment de l’accident, com pot veure’s en el vídeo, com és el cas de la parella que està abraçant-se en el centre de la celebració.