Cinc exercicis per posar-se en forma a la platja
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les vacances són temps de descans i relax. Això sí, si no vols abandonar les bones pràctiques esportives, sempre pots aprofitar qualsevol moment per fer una sèrie d’exercicis. Per exemple, un lloc perfecte per a diverses pràctiques d’allò més senzilles és la platja.

La sorra i el mar es poden convertir en l’entorn ideal per mantenir-se en forma. Aprofita les hores de platja durant les vacances i no descuidis les teves taules d’exercicis. L’ideal és evitar les hores centrals del dia per fer esport i fugir així de les temperatures més altes. Per això, si tens pensat aprofitar la jornada de platja per portar a terme la teva taula d’exercicis, el millor és que ho facis a primera hora del matí o cap al tard.

Ja sigui mentre t’estàs fent un desitjable bany al mar o bé quan estàs estirat a la tovallola, apunta’t els següents exercicis per estar perfecte per vacances.

Caminar o córrer per la vora

No hi ha res més senzill que posar-se unes vambes i roba còmoda i fer unes gambades per la vora del mar. Caminar i córrer serveix per activar l’organisme i per cremar les calories del dia.

Esquats a l’aigua

Mentre et banyes al mar, un exercici molt senzill és fer petits esquats. És l’exercici estrella per enfortir el tronc inferior, sobretot si obres les cames cap als laterals com si fossis un lluitador de sumo. Al fer-ho d’aquesta manera es treballa amb més intensitat la cara interna de les cuixes i la part externa dels glutis. La millor manera per fer els esquats és lentament, estrenyent els músculs.

Salts a l’aigua

Igual com l’exercici anterior, aquesta pràctica és ideal per fer-la a dins de l’aigua. Només has de fer petits salts en diverses sèries i els teus glutis i cames ho agrairan. A més, ho pots acompanyar amb petites braçades, simulant l’acte de nedar. D’aquesta manera, faràs un exercici d’allò més complet sense que et suposi un gran esforç.

Abdominals amb bicicleta a la tovallola

Notícies relacionades

Recolza’t mirant cap amunt a la tovallola. Aixeca els omòplats mentre acostes els genolls al pit i intenta que el colze dret toqui el genoll esquerre mentre pedales amb les cames a l’aire com si fossis en una bicicleta. Tot seguit repeteix-ho amb el colze esquerre i el genoll dret.

Elevació de maluc o pont a la tovallola

Amb aquest senzill exercici treballaràs la zona inferior i abdominal del cos. Torna’t a ajeure mirant cap amunt, amb els genolls semiflexionats i recolzant bé els peus a terra. Després, eleva la pelvis recolzant-te únicament en els omòplats, torna a baixar-la uns segons després i repeteix el procés unes quantes vegades.