Un vident llegeix la mà a la ministra María Jesús Montero: sorpresa amb el que veu

Joaquin Corchero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ministra d’Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, és una de les cares més reconegudes en la legislatura de Pedro Sánchez i s’ha sotmès a múltiples entrevistes en els mitjans.

Però segur que en cap d’aquestes entrevistes li han llegit la mà, com li va passar en l’última. La vicesecretària general del PSOE va ser aquest dijous en el programa ‘La hora de la primavera’ de Lebrija TV i, en l’últim moment, la conductora del programa li va proposar al quiromàntic que les acpmpanyés:«llegeix-li la mà i digues-li si guanyarà o perdrà les eleccions».

El vident primer li va dir que estengués la mà, moment en què Montero va aprofitar per dir fent broma: «¿Dreta o esquerra? La mà, eh, la mà». La política va acabar allargant la mà dreta perquè el quiromàntic pogués extreure les seves conclusions sobre el futur de la sevillana.

Notícies relacionades

Segons el vident, la ministra «durarà 100 anys almenys». I també va dir que veu «a la ratlla que va directa al dit gros» que és una persona «molt fidel en tot». Però l’endeví ha anat més enllà i ha sorprès la política confessant-li que la seva mà assenyala que «en el sexe és regular». A la qual cosa Montero ha contestat: «Et diré una cosa, aquesta ratlla s’equivoca», i ha tornat a insistir, «aquesta ratlla ha de ser que se m’ha esborrat per alguna cosa, però s’equivoca», es va defensar la ministra entre rialles.

Finalment, el vident també va pronosticar com serien els resultats del 23J. Allà Montero va obtenir una bona notícia, perquè el vident creia que el PSOE «podia guanyar les eleccions per la fidelitat» amb què es caracteritza la ministra.