Truc infal·lible

Ficar bossetes de te en un esprai: adeu als mosquits i les mosques petites de la cuina

La manera més efectiva de reciclar aquestes bossetes

Ficar bossetes de te en un esprai: adeu als mosquits i les mosques petites de la cuina
1
Es llegeix en minuts

De vegades uns trucs senzills poden ser el punt d’inflexió en la vida. En aquest cas, n’hi ha prou amb una bosseta de te combinada amb vinagre per netejar la casa en profunditat. Els nostres amics de quatre potes són el que més ens importa, però ja saps, poden deixar olors desagradables per la casa difícils d’eliminar. ¿Com fer-ho?

En aquest cas, entren en joc senzills trucs de bricolatge. La combinació de bossetes de te i vinagre és útil no només contra les olors produïdes per gossos o gats, sinó també per foragitar els insectes que deambulen per la casa i per perfumar la llar. Una solució senzilla de fer però amb molts beneficis.

  • 2 tasses de vinagre de vi blanc

  • 1 bossa de te

  • netejador líquid per a terres

  • 1 bol

  • una ampolla amb polvoritzador

Notícies relacionades

Barregeu el vinagre amb una bosseta de te. Poseu dues tasses de vinagre de vi blanc en un bol i després afegegiu-hi una bosseta de te, com per remullar-lo en aigua calenta. Deixeu-ho reposar uns cinc minuts. A continuació, afegiu dues tasses de netejador de terres líquid i remeneu per barrejar tots els ingredients. Introduïu la solució líquida en una ampolla amb polvoritzador i utilitzeu-la on sigui necessari.

Amb aquesta barreja, serà fàcil netejar la casa més a fons i deixar-la amb millor olor durant més temps. El vinagre de vi blanc, sobretot, s’utilitza per a diversos remeis casolans de bricolatge. Barrejat principalment amb llimona i aigua, és útil per netejar, eliminar taques i donar brillantor a les superfícies. A més, és perfecte com a desincrustant: un veritable aliat per a la neteja ecològica de la llar.