Dietes

Un dietista analitza les hamburgueses de Lidl i troba dos ingredients que «no molen»

Un tècnic superior en Dietètica va analitzar en el seu compte de TikTok les populars hamburgueses de Lidl per comprovar si eren tan ecològiques com presumeixen ser

Un dietista analitza les hamburgueses de Lidl i troba dos ingredients que «no molen»
1
Es llegeix en minuts

Entre les hamburgueses que ofereixen els supermercats, les burgers’ecològiques de Lidl són de les més populars. Fruit d’això, i davant la insistència dels seus seguidors perquè les analitzés, Miodrag Borges (@microbiotadesdecero a TikTok) va pujar un vídeo en què donava la seva opinió sobre el producte i hi va trobar una cosa que no li va acabar d’agradar.

Per a l’estudi, va revisar les dues hamburgueses de boví ecològiques de Lidl, una de les quals és d’«origen Pirineu». Aquesta última constava d’un 98,2% de carn, cosa que va sorprendre el tiktoker: «Es completava amb sal i dos antioxidants. Això últim no mola tant».

Curiosament, aquesta hamburguesa de Lidl venia també en un paquet doble que sí que va satisfer els requisits de Miodrag Borges: «L’opció que ve per parells conté un 99% de carn de vacuna, sal i pebre, sense additius. Una opció molt més recomanable. De fet, les he comprat».

No obstant, va destacar els dos productes com a «opcions que són entre les millors de la seva gamma de qualsevol supermercat».

Borges va analitzar també la carn picada de Lidl

Notícies relacionades

En un vídeo recent, el tiktoker dietista va analitzar també la carn picada ecològica del Pirineu de Lidl. En aquest cas, Borges va elogiar el producte.

La carn picada contenia un 99,97% de carn de boví i únicament un 0,03% de pebre ecològic, una cosa que Miodrag va ressaltar positivament, tot i que continua preferint el mètode tradicional: «És una gran opció i a bon preu. Continuo preferint seleccionar la meva pròpia carn i que me la piquin al moment, però, entre les opcions de l’estil, aquesta és ‘top’».

Temes:

Lidl