Aquesta és l'experiència que combina moda i gastronomia que els catalans gaudiran aquesta primavera

La Roca Village és el destí ideal pels amants de l'estil i del bon menjar

Aquesta és l'experiència que combina moda i gastronomia que els catalans gaudiran aquesta primavera

Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Anar de compres sempre és un pla genial. Pots fer-ho qualsevol dia de la setmana, encara que si és en un dia lliure o en un cap de setmana és encara millor. Pots compartir-ho amb la família o amb les amistats, és a dir, és una forma meravellosa de tenir vida social i gaudir de temps de qualitat. Però, a més, si el lloc triat compta amb unes delicioses i variades propostes gastronòmiques, és, sense cap dubte, la millor elecció. Perquè la passió per la moda i tenir bon paladar sempre han anat de bracet. 

A només 40 minuts del centre de Barcelona pots trobar l'experiència ideal per unir aquests dos conceptes. Un lloc on trobaràs més de 150 boutiques, de les millors signatures nacionals i internacionals, i una oferta gastronòmica que delectarà als més sibarites. En efecte, t'estem parlant de La Roca Village 

DE COMPRES PER LA ROCA VILLAGE

/ Cedida

Ara que el bon temps ja és aquí, que els dies allarguen i que les ganes de gaudir dels plans a l'aire lliure estan en màxims, escapa't i passa una jornada de 'shopping' i gastronomia única. 

Maridatges de Meritxell Falgueras 

Però, què seria del menjar sense una bona beguda? El maridatge és fonamental. Per aquest motiu, La Roca Village ha comptat amb la 'sommelier', escriptora i comunicadora Meritxell Falgueras per elaborar una ruta per diferents restaurants del village. Una experiència única que va des del vi al servei passant per la kombucha o el cafè. 

Al restaurant Pasarela, per exemple, Falgueras conjumina un vi negre Sileo amb Caneló de pollastre de corral, foie-gras i tòfona; a Mordisco proposa maridar els xurros braus amb un rosat Muga. En el cas d'Andreu la 'sommelier' combina les olives picants de l'avi Andreu amb un cava rosat o el pernil Andreu amb un negre Legaris. 

El maridatge proposat per Meritxell Falgueras per a Fire & Bread 

/ Cedida

Per la cuina italiana amb toc novaiorquès de Corso Illuzione l'autora de "Catáme" recomana, per exemple, un Aperol Spritz o Crodino by Campari amb mortadella di Bologna. Al Fire & Bread, especialitzat en brasa, Falgueras busca gustos més robustos. Així doncs, marida l'hamburguesa de vedella amb formatge amb una tradicional Voll-Damm. I, en el cas del menjar japonès de Mori, la 'sommelier' mescla un Sake Namachozo amb sushi. 

La increïble proposta japonesa de Mori by Parco

/ Cedida

 

Pel 'brunch' de Flaxe & Kale es combina la kombucha Orange Fantasy amb la Teresa's favorite kale sald. I pels més llaminers, Falgueras proposa un berenar que consta d'un gelat d'avellana amb xocolata desfeta. 

PLATS DE FLAX & KALE AMB MARIDATGE DE MERITXELL FALGUERAS

/ Cedida

150 boutiques de les millors marques nacionals i internacionals 

A La Roca Village trobaràs tot allò que necessitis en un entorn meravellós que recrea l'estètica mediterrània. Compta amb més de 150 boutiques de les principals marques nacionals i internacionals de moda i estil de vida com Etro, Iro París, Hoff o Ètnia Barcelona, entre altres. Busquis el que busquis, sempre trobaràs les últimes tendències. Així que, si ets una persona apassionada de la moda, es convertirà en el teu lloc preferit. 

CAMISA D’ETRO

/ Cedida

Una experiència de compra única que compta amb serveis personalitzats. El seu equip de 'personal shoppers' t'atendran de forma personalitzada en les 'Personal Shopping Suites', un espai pensat per a oferir una atenció discreta en un ambient molt sofisticat. I si vols comprar des de casa, amb la mateixa atenció que rebries en el Village, pots fer-ho a través del 'Virtual Shopping'

 BLAZER DE MAJE 

/ Cedida

Existeix un millor lloc per anar de compres?