L’última novetat de Lidl: sabater extensible per menys de 20 euros

Té una gran capacitat i pot col·locar-se a qualsevol racó de casa

L’última novetat de Lidl: sabater extensible per menys de 20 euros

Pixabay

1
Es llegeix en minuts

La cadena de supermercats Lidl acaba de llançar al mercat un altre dels seus productes estrella: el sabater extensible. El producte ja va pel camí de convertir-se en èxit de vendes. Es tracta d’un producte molt pràctic i versàtil, ja que pot col·locar-se tant a l’entrada de casa, en una cantonada del dormitori o fins i tot a l’interior dels armaris. Sigui on sigui, ocupa poc espai i és molt fàcil de combinar amb els diferents estils decoratius de la llar. Sabater extensible de Lidl

Lidl sabater extensibleversàtilllarEl sabater extensible de Lidl està fabricat en fusta de pi pintada en blanc i té una barres metàl·liques cromades. El muntatge és molt senzill i pesa 2,2 quilos. Les mesures aproximades són 63,4 - 118 x 45,5 x 21,5 centímetres i és a la venda per un preu de 19,99 euros.

Aquest moble permet guardar i mantenir ordenades fins a 14 parells de sabates i pot suportar uns 5 quilos de pes per cada lleixa.

Gràcies al seu disseny modern i funcional, el sabater de Lidl quedarà genial a qualsevol racó de la casa. És perfecte, per exemple, per col·locar-lo en una cantonada del rebedor i posar-hi les sabatilles d’estar per casa. D’aquesta manera, quan entris a casa directament podràs deixar al moble les sabates amb què vens del carrer i posar-te còmode.

Notícies relacionades

Si encara no tens a casa un sabater i alguna vegada t’havies plantejat si realment hi trauries partit, a continuació t’expliquem algunes de les raons per aconseguir ja un d’aquests mobles.

Tenir un moble sabater a casa pot ser molt beneficiós per diverses raons:

  1.  Aconseguiràs més organització: un moble sabater proporciona una manera pràctica i eficient d’emmagatzemar les sabates i mantenir-les organitzades. Et permet tenir un lloc designat per guardar les sabates en lloc de deixar-les escampats per casa.

  2.  Estalviaràs espai: un moble sabater pot ser especialment útil si tens un espai limitat a casa. Al tenir les sabates emmagatzemades en un sol lloc, pots estalviar espai i fer que la teva llar es vegi més ordenada i neta.

  3.  També guanyaràs temps: tenir un moble sabater a casa també és convenient perquè et permet tenir les sabates a l’abast quan les necessitis. Pots trobar fàcilment el parell que desitges sense haver de buscar en diferents llocs.