Neteja

El poderós desinfectant que pots fer tu mateix per eliminar els gèrmens de la teva cuina

Per què no has d’utilitzar suavitzant al rentar aquestes peces

El truc casolà per netejar les portes de fusta que ja està de moda

El poderós desinfectant que pots fer tu mateix per eliminar els gèrmens de la teva cuina

Pexels / Cotton Bro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’acumulació de bacteris i microorganismes a la cuina pot suposar un risc per a l’organisme, ja que és on es manipulen els aliments que acaben al nostre plat. Per aquesta raó, mantenir unes mesures d’higiene abans d’elaborar un plat o d’una ingesta és tan necessari com complir amb les tasques de netejad’aquests espais de la llar.

Per aconseguir-ho, existeix una barreja casolana de productes accessibles que podem fer servir per desinfectar la cuina de manera eficient.

Ingredients secrets

Notícies relacionades

Per aconseguir el desinfectant casolà que pots aconseguir pels teus propis mitjans n’hi ha prou amb combinar dos productes que sempre tens per casa. Es tracta del vinagre, fet servir en moltes de les tasques de neteja i l’aigua oxigenada (peròxid d’hidrogen). Així doncs, d’aquesta manera s’aconsegueix un àcid corrosiu que serveix tant per eliminar taques com per desinfectar la cuina.

Amb tot, és important utilitzar aquesta substància amb precaució i cura, ja que pot causar danys a la pell. Per això, l’opció més recomanable és assegurar-se les mans amb uns guants abans d’aplicar aquesta barreja.