Truc

L’enginyosa solució d’Ikea per carregar el mòbil sense que et moguis del sofà (o d’on siguis)

Així funciona l’artefacte de l’empresa sueca

extra/mobile-charge-g1b28040b3_1920.jpg

extra/mobile-charge-g1b28040b3_1920.jpg

1
Es llegeix en minuts

La disposició de l’entorn influeix més del que un pot pensar a l’hora de reordenar una habitació. Entre altres molts motius, pot ser un problema per a coses quotidianes avui dia, com ara carregar un dispositiu o connectar els cables de la teva zona de treball. Per això, tota solució que permeti recarregar la bateria del telèfon sense haver de deixar d’utilitzar-lo és benvinguda. Alguns opten per utilitzar bateries externes, i d’altres, per renunciar a un espai confortable per atendre el mòbil al costat de la font d’alimentació, però això no és necessari.

Si per alguna cosa és coneguda Ikea, a més de pels preus dels seus productes, és per l’àmplia varietat de productes que l’empresa posa a disposició del seu públic. Si fas un cop d’ull per les seves botigues, ja no hi trobaràs tan sols mobles. La marca s’obre cada dia a més articles per fer de la llar un lloc molt més confortable per un preu assequible.

Notícies relacionades

Ikea, a més de ser famosa per l’estratègia quant als seus mobles, ho és per altres motius. Aquests productes de muntatge a casa i de preus molt baixos ajuden la butxaca i la decoració de qualsevol habitació de la casa, ja que hi ha multitud de dissenys i col·leccions. En canvi, no és l’únic tipus de producte que la gran superfície comercialitza. Els accessoris de la llar i, fins i tot, les peces de roba que s’utilitzen per estar per casa són un altre atractiu de les seves botigues, ja que entre les seves lleixes s’hi poden trobar productes que criden bastant l’atenció.

La solució de la marca sueca no passa per renunciar a la manera tradicional de carregar els dispositius, sinó que actua com a intermediària. Si els endolls queden massa lluny del teu abast a l’hora de treballar i necessites tenir el telèfon mòbil al costat, pots aconseguir Lörby, un carregador USB que a més et donarà l’oportunitat de carregar fins a tres dispositius alhora. L’article, a més, inclou un imant o una pinça perquè el puguis fixar a la taula de treball o a qualsevol altra superfície. El seu preu és de 19,99 euros i està disponible en color negre. 

Temes:

Ikea