Neteja

Nou truc viral: utilitzar un producte de la rentadora perquè faci bona olor la casa... ¡passant l’aspirador!

¿Per què la gent està ficant boles de paper d’alumini a la rentadora?

Nou truc: ¿Per què la gent està embolicant l’enciam amb paper d’alumini a la nevera?

¿Què passa si prenc un cafè i després faig la migdiada?

extra/fondocomun Fotos 1-12195848 (1).jpg

extra/fondocomun Fotos 1-12195848 (1).jpg / GUSTAVO SANTOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una bona netejano s’aconsegueix només eliminant la brutícia, sinó que resulta indispensable acabar amb pudors, així com aconseguir que la nostra llar es converteixi en un espai ben perfumat. Per aconseguir-ho, hi ha eines com els ambientadorso hàbits com l’obertura de finestres per ventilar les habitacions.

No obstant, les xarxes socials s’han fet ressò d’altres trucs molt útils per perfumaruna vivenda, que, a més, poden portar-se a terme de manera simultània amb altres tasques.

Aspirar amb enginy

Notícies relacionades

Un dels avantatges de plataformes com TikTokés que la visibilitat de vídeos que recopilen consells pràctics per a la cuina, la neteja o altres pràctiques permet a milers d’usuaris compartir i conèixer nous trucs. Entre els ‘tips’ més virals es troben els de Patricia Fernández, que ha publicat una enginyosa manera de perfumar i passar l’aspirador alhora. El vídeo acumula prop de tres milions de visualitzacions i més de 170.000 ‘m’agrades’ en poques setmanes.

@patriwhitehouse TIPS BUEN OLOR EN CASA #fyp #parati #limpiezayorganización ♬ Every Second - Mina Okabe

A diferència del que es pugui pensar, els aspiradors no només absorbeixen aire, sinó que també l’alliberen. Per això, tirant per terra boles d’olor, incloses en ambientadors o venudes per separat, i posteriorment aspirant-les, s’aconsegueix perfumar qualsevol espai pel qual s’aspiri.