Consum

Mercadona treu aquest producte especial per a la fregidora d’aire

El sabó que tothom recomana per netejar la campana de la cuina

OCU: aquest és el supermercat que més ha apujat els preus

Mercadona treu aquest producte especial per a la fregidora d’aire
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els clients de Mercadona estan d’enhorabona. La cadena de supermercats ha notat l’auge de les fregidores d’aire, un electrodomèstic de moda a les cuines del nostre país, i no han deixat passar l’oportunitat de treure a la venda productes congelats que es recomana preparar amb aquests aparells.

Els rotlles de primavera, els tequeños o altres productes fregits són alguns dels articles especials amb què Mercadona vol satisfer la gana dels usuaris d’aquesta nova tendència. No obstant, hi ha un aliment estrella que promet acaparar totes les mirades als congeladors dels establiments de la companyia valenciana.

Menja d’Hacendado

Notícies relacionades

Les patates Gajo Rústicas d’Hacendado, popularment conegudes com a patates ‘deluxe’, són un dels articles ultracongelats més buscats pels clients de Mercadona. La irrupció de les fregidores d’aire ha fet d’aquest producte, que també es pot preparar al forn, una opció ideal i fàcil de cuinar, a més de convertir una recepta habitualment calòrica en un plat saludable.

Per a l’elaboració d’aquestes patates fregides amb pell, amb un preu que voreja els 1,70 euros per 750 grams, només cal preescalfar l’electrodomèstic en qüestió a una temperatura aproximada de 200 graus i després afegir-hi poc oli, deixar-hi les patates cuinant-se durant 15 minuts i remoure la barreja un parell de vegades durant aquest temps.