Remeis domèstics

El truc de neteja casolà per desinfectar el vàter en menys d’un minut

  • Els productes que solem tenir a casa ajuden a eliminar la brutícia i els bacteris del vàter de forma ràpida i econòmica

El truc de neteja casolà per desinfectar el vàter en menys d’un minut

Pexes / Karolina Grabowska

1
Es llegeix en minuts

Tant a casa com fora, el vàter és un dels llocs que necessitem que estigui més net per poder sentir-nos còmodes mentre l’utilitzem. La neteja és important, ja que s’hi acumula pols i algun pèl, però també és important desinfectar-lo, sobretot amb la Covid-19 a l’ordre del dia. Tot i que la majoria utilitzem productes químics, hi ha remeis casolans perquè quedi lluent i lliure de bacteris. Tot i que és una tasca avorrida per a molts, convé fer-la diàriament per evitar infeccions. Perquè sigui una mica més suportable, vet aquí un truc perquè el puguis netejar en menys d’un minut.

A més del lleixiu, hi ha altres productes de neteja efectius per afegir a la prestatgeria de neteja per combatre la brutícia i els bacteris del vàter, fins i tot quan està groc. I amb un producte que habitualment trobem en totes les cuines: el vinagre. No només neteja i combat la mala olor, sinó que és un desinfectant molt efectiu sense necessitat d’utilitzar productes químics. A més, és un producte econòmic que es pot trobar en qualsevol supermercat.

Notícies relacionades

¿Com s’utilitza?

Perquè el resultat sigui perfecte, hem d’escalfar un got de vinagre i barrejar-lo amb bicarbonat de sodi i iode. Aquesta barreja s’ha d’abocar a l’interior del vàter deixant-ne una mica per poder fregar l’exterior amb un drap. També es pot deixar actuar el producte durant tota la nit perquè sigui més efectiu.