GASTRONOMIA BBVA
Tres becats inicien la seva formació al Celler de Can Roca
Josep Queralt i Andrea Caiazzo s'incorporen a l'equip de cuina i Júlia Cordovilla atendrà els clients

zentauroepp46601244 gente becas bbva y joan roca en la imagen josep queralt 190118171551
Josep Queralt (Ulldecona, 1996), Andrea Caiazzo (Barcelona, 1990) i Júlia Cordovilla (Blanes, 1994) inicien la seva Beca de Gastronomia del BBVA al Celler de Can Roca gràcies al projecte conjunt de l’entitat bancària i el premiat restaurant. Els tres joves estudiants del Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona (CETT), tindran l’oportunitat de formar-se durant quatre mesos en un equip que busca l’excel·lència en cada detall.
Els tres guanyadors de les Beques de Gastronomia BBVA van ser els seleccionats d’entre 13 candidats, tots estudiants del CETT. La selecció, que es va realitzar el mes de juny, va ser duta a terme pels germans Roca després de treballar colze a colze al seu costat durant un servei de sopar, en el qual van realitzar una reinterpretació avantguardista de la tradició culinària catalana.
Un somni fet realitat
Josep Queralt i Andrea Caiazzo realitzaran la seva beca a la cuina del Celler, tutelats per Joan i Jordi Roca i pel seu equip de cuina. D’altra banda, la beca de serveis de restauració és per a Júlia Cordovilla, que atendrà la sala del reconegut restaurant de Girona dirigit per Josep Roca.
Andrea i Josep es mostren orgullosos per haver aconseguit el somni de formar-se entre els fogons més prestigiosos del món. Per a ells és tot un repte haver de demostrar i aplicar els seus coneixements per arribar al nivell d’excel·lència que exigeix el Celler.
Valors conjunts
Notícies relacionadesAmb les beques de Gastronomia del BBVA els joves talents de la cuina tenen l’oportunitat d’avançar en la seva formació amb una estada de quatre mesos al Celler. Aquesta iniciativa reforça l’eix social, formatiu i gastronòmic del projecte conjunt de l’entitat financera i el Celler de Can Roca. Aquesta aliança va començar el 2013 partint de valors com la innovació, la creativitat i l’esperit de superació.
Des de l’inici de la col·laboració entre l’entitat bancària i el restaurant, el BBVA ha becat una trentena d’estudiants de tot el món. En l’última etapa del projecte, duta a terme a Espanya, uns 15 estudiants guanyadors de les Beques de Gastronomia del BBVA a Galícia, País Basc, Andalusia, Comunitat Valenciana i Madridhan passat pel restaurant de Girona.
- Tribunals Una veïna de Sant Adrià s’enfronta a 25 anys de presó per matar la seva parella amb «118 ganivetades» simulant «un joc sexual»
- Carme Forcadell: "Sabíem que pagaríem un preu, però no que seria tan car"
- El futur Liceu Mar farà guanyar a BCN un nou passeig marítim
- Canvis al litoral de la ciutat El Reial Club Marítim es traslladarà amb el World Trade Center el 2028
- De «no vull ser pare» a «superpare de l’any»: Bertín Osborne i la paternitat com a negoci
- Societat Tarragona instal·larà sensors per quantificar el flux de turistes i detectar possibles inundacions
- Festa Major La traductora i actriu Viviana de Salvador serà la pregonera de les Festes de Santa Tecla 2025 de Tarragona
- Batalla política entre les flames La directora de Protecció Civil es regira contra el PP per dir-li «piròmana»: «Aquells que no aporten que s’apartin»
- Espanya, en flames Els incendis baixen a 18, però vuit continuen amb flames molt virulentes
- Pagesia Els pagesos del Camp de Tarragona arrenquen els avellaners morts per la sequera i busquen conreus alternatius més resistents