Albert Adrià, Premi Nacional de Gastronomia al Millor Cap de Cuina
El cuiner assenyala que el guardó reconeix els seus "33 anys d'experiència"
El cuiner Albert Adrià ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de cuina. Adrià, propietari i responsable de cuina dels restaurants del Grup elBarri –Tiquets, Enigma, Hoja Santa, Niño Viejo, Pakta i Bodega 1900, quatre amb una estrella Michelin i dos situats entre els 100 millors restaurants del món– ha afirmat a aquest diari que sent que el premi és "un reconeixement a 33 anys d’ofici" i que el guardó valora "la seva maduresa".
Aquest guardó, que atorguen la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG) i la confraria de la Buena Mesa, reconeix l’aportació de professionals de diferents sectors a la gastronomia i s’entregarà el 25 de juny en una gala que acollirà el Museu Reina Sofia.
A més, Juan Manuel del Rey rebrà el premi com a Millor Director de Sala per la seva tasca a El Corral de la Morería (Madrid), i Rafael Sandoval, de Coque (Madrid), com a Millor Sommelier.
- Col·lectius vulnerables Catalunya inicia la reobertura de menjadors escolars a l’ESO
- LA CRISI BLANCA Xabi Alonso, a punt de ser acomiadat
- LA PRESSIÓ FISCAL Un veí de Collbató aconsegueix que li retornin diners de la taxa de residus
- Conflicte laboral en la sanitat La vaga de metges arrenca amb mobilitzacions i ball de xifres
- Protesta del sector La vaga del taxi redobla la pressió perquè s’aprovi la ‘llei anti Uber’
- Sorteig extraordinari Com cobrar el teu dècim premiat de la Loteria de Nadal per Bizum
- MEDI AMBIENT La Comunitat de Madrid analitza un possible focus de grip aviària després de trobar centenars de cigonyes mortes al riu Manzanares
- De 50 anys Mor una dona a València després de tres dies a l’uci per la brutal pallissa de la seva parella
- Opositora a Maduro La veneçolana María Corina Machado no acudirà a rebre el Nobel de la pau a Oslo
- La primera d’Europa Així és House of ErikaLust, l’experiència eròtica immersiva que obre aquest dijous a Barcelona
