Obres matusseres

Matusseria a Granada: es deixen un pal perillós al mig d’un carrer

Matusseria a Granada: es deixen un pal perillós al mig d’un carrer

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

Als perills habituals de la conducció, a la localitat de Carchuna-Calahonda (Granada) ara s’hi ha d’afegir un nou obstacle: un pal cablat que es troba situat ni més ni res menys que al mig d’un carrer en remodelació. Aquesta nova amenaça impossibilita el trànsit segur en aquesta via d’entrada a la urbanització de La Chucha i ha suscitat sorpresa i preocupació entre els habitants, a causa que no s’ha tallat l’accés a la carretera, que es troba senyalitzada per uns simples cons.

La particular ubicació d’aquest pal, situat al carrer Palimocho, ha enfrontat el candidat a la presidència de l’Entitat Local Autònoma (ELA), Juan Alberto Ferrer, que diu haver recollit el malestar veïnal; i a la presidenta d’aquesta entitat, Concepción Abarca, que ha denunciat l’ús oportunista i polític que s’ha volgut fer, al seu judici, de la situació.

Lluita política

Notícies relacionades

En declaracions d’aquest dijous, Ferrer ha advertit que, en cas que es produís algun tipus d’accident, l’entitat local seria considerada responsable civil subsidiària. «Venim de 12 anys d’abandonament en la gestió d’aquest poble i aquesta és la cirereta. Podem arribar a entendre que existeixin problemes entre empreses per a la desviació dels diferents subministraments, però no que s’hagi deixat el pal amb cables enmig d’un carrer amb línia viària contínua i que no s’hagi tallat a la circulació», ha indicat el portaveu del PSOE.

Per la seva banda, Concepción Abarca (PP), presidenta de l’entitat local, ha explicat a la mateixa agència que el carrer encara es manté en obres, tot i que ja hagi sigut asfaltat i s’hagin pintat les marques viàries. A més, ha detallat que el pal es manté al mig de la calçada perquè l’empresa de telefonia encara no ha passat per la zona per canalitzar el cablatge que sosté i que, al final, haurà de quedar soterrat.