Accident

Mor un conductor d’un turisme després de xocar amb un camió a l’N-340 a la Ràpita

Amb aquesta víctima ja són 17 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya des que va començar l’any

Mor un conductor d’un turisme després de xocar amb un camió a l’N-340 a la Ràpita

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

El conductor d’un turisme ha mort després de xocar amb un camió al punt quilomètric 1.073,7 de l’N-340, a la Ràpita (Montsià). La col·lisió va tenir lloc divendres, i se n’estan investigant les causes, i com a conseqüència de l’accident, un home de 75 anys va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir aquest dissabte.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Notícies relacionades

Quant a l’afectació viària, es va haver de tallar la carretera i es va desviar el trànsit, i posteriorment es va donar pas alternatiu. La situació es va normalitzar a dos quarts de sis de la tarda.

Segons dades provisionals, amb aquesta víctima ja són 17 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya des que va començar l’any.