Xoc frontal

Un mort i tres ferits greus al saltar-se un cotxe la mitjana de l’autovia a Pontevedra

La dona i la filla de 13 mesos del mort i l’altre conductor, de 25 anys, estan en estat greu

Un fallecido y tres heridos por un coche que se saltó la mediana en la A-52

Un fallecido y tres heridos por un coche que se saltó la mediana en la A-52 / Efe / Sxenick

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 41 anys, veí de Vigo, ha mort aquest dissabte al matí quan el seu cotxe ha xocat contra un altre que s’havia saltat la mitjana de l’A-52, al seu pas per Salvaterra de Miño (Pontevedra).

A més, l’aparatós accident ha deixat ferides greus tres persones més, que han sigut evacuades amb ambulància a l’Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo: la dona del mort, de 39 anys; i la seva filla, una nena de 13 mesos; i el conductor del turisme que va acabar al carril contrari, un jove de 25 anys veí de Ponteareas.

Segons fonts de l’operatiu que ha intervingut en l’accident, aquest ha passat al voltant del punt quilomètric 290 d’aquesta carretera cap a les 10.30 hores, quan diversos particulars –a més de la dona, que ha activat el sistema ‘E-Call’ del vehicle– trucave al 112 per alertar dels fets.

Xoc frontal

Pel que sembla, un cotxe que circulava en sentit Vigo havia sortit de la via, havia travessat la mitjana i accedit al carril contrari, on va col·lidir frontalment contra el turisme en què viatjava la família, que anava en direcció Benavente.

El 112 va posar els fets en coneixement dels bombers d’O Porriño, del GES-Speis de Ponteareas, de la Guàrdia Civil de Trànsit i d’Urxencias Sanitarias-061. També han sigut alertats els serveis de manteniment de la carreteres.

A més del cos del mort, els bombers han hagut d’alliberar amb material d’excarceració el conductor del vehicle que ha saltat la mitjana.

Investigació en marxa

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de l’aparatós accident, que ha provocat grans retencions a l’A-52 aquest dissabte al matí.

Notícies relacionades

La carretera es va mantenir tallada al punt on va tenir lloc el sinistre, però fonts de la DGT apunten que el trànsit no va resultar tan afectat perquè el xoc havia sigut prop d’una sortida que dona cap a una rotonda, des d’on els cotxes es poden tornar a incorporar.

A la tarda la circulació ja ha quedat restablerta per complet.