Nevada al Pirineu

Trànsit obliga per neu a circular amb cadenes a 9 carreteres de Catalunya

¿Què has de fer si et quedes atrapat amb el teu cotxe a la neu?

Trànsit obliga per neu a circular amb cadenes a 9 carreteres de Catalunya

Mercedes Torre Carazo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una nevada al Pirineu de Catalunya, que ha caigut en cotes de 800 metres, obliga a circular amb cadenes a nou carreteres de la zona i ha provocat restriccions de camions i d’altres vehicles pesants.

En concret, segons ha detallat el Servei Català de Trànsit a la seva web, la neu obliga a circular amb cadenes a la C-28, al Port de la Bonaigua entre el Pallars Sobirà i la Vall d’Aran (Lleida). També a la C-13, en el tram ubicat al Pallars Sobirà entre els municipis Sort-Esterri d’Àneu, la C-13z, a Esterri d’Àneu, la C-147, a Esterri d’Àneu-Alt Àneu i l’L-504 seran obligatòries les cadenes.

Notícies relacionades

De la mateixa manera, segueixen afectades les vies interurbanes entre Llavorsí i Lladore, alPallars Sobirà –la C-510–, així com entre Tírvia i Alins –l’L-500–. Una altra de les carreteres alterades per les nevades és la que condueix de Barruera al balneari de Boí (Alta Ribagorça, Lleida), l’L-501, en l’encreuament amb l’L-500 en el Pla de l’Ermita i l’N-230 entre Vilaller i Viella (Vall d’Aran).

Finalment, la nevada també ha obligat a restringir la circulació a l’N-260 entre Sarroca i Pont de Suert (Alta Ribagorça) i entre Montferrer i Castellbò-Soriguera (Pallars Sobirà).