Trànsit a Catalunya

Un accident múltiple a l’AP-7 deixa un carril tallat i quilòmetres de retencions a Mollet del Vallès

També s’ha vist afectada la C-17, que ha acumulat 3 quilòmetres de retencions en l’enllaç amb l’autopista afectada

Un accident múltiple a l’AP-7 deixa un carril tallat i quilòmetres de retencions a Mollet del Vallès

Trànsit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un accident múltiple a l’AP-7 ha provocat fins a 6 quilòmetres de cues i retencions des de Montornès del Vallès. L’incident d’aquest dijous a la tarda ha obligat a tallar un carril a Mollet del Vallès en direcció a Tarragona.

També s’hi ha vist afectada la C-17, que ha acumulat 3 quilòmetres de retencions en l’enllaç amb l’AP-7 entre Parets i Mollet del Vallès (Vallès Occidental).

Notícies relacionades

Aquest matí, a l’AP-7, s’ha produït un atropellament mortal a l’altura de l’Aldea (Tarragona), un incident que els Mossos estan investigant. I dimarts, a la mateixa carretera, un camió incendiat i parat a l’altura de Cerdanyola del Vallès va obligar a tallar un carril en sentit Girona. L’incident va provocar fins a onze quilòmetres de retencions.

AP-7, problemàtica

Després de la retirada dels peatges en la majoria de carreteres catalanes –l’AP-7 és una d’elles–, aquestes vies s’han tornat una mica més inestables, insegures i propenses al col·lapse, especialment l’AP-7. Així mateix, segons el càlcul efectuat per EL PERIÓDICO, tenint en compte les principals incidències esdevingudes en l’AP-7, en la primera quinzena de setembre del 2022 ses va produir una mitjana de 2,6 embussos al dia.